Pokolra velük!

Pokolra velük!

Angol királyi család - tegnapi "érdekesség"

2010. december 10. - nem_programozhato

A tandíj háromszorosára emelése ellen tüntetö diákok  tegnap este Londonban, a Regent Streeten, kis híján meglincselték Károly herceget és bányarém szépségü nejét, Kamillát. Egy diák a királyi Rolls-Royce nyitva felejtett ablakán keresztül valamivel mellen pöccintette Kamillát, mások pedig fehér festékkel fröcskölték le a királyi automobilt.

2010. december 13-i kiegészítö: legújabb értesülések szerint a támadás nem spontán, hanem elöre tervezett akció volt, és magas szintü hatalmi körök álltak mögötte.

A kezdeti hírekkel ellentétben meglehetösen durva is volt, a királyi Rolls Royce-t megtámadó csoport a The Independent angol napilap cikke szerint a "Vágjátok le a fejüket", barátságosnak épp nem nevezhetö szlogent kiabálta. Fényképek:

A 2010 decemberi londoni diákzavargások

thurs_-_students_513804s

A Kamillát megpöccintö tüntetö

kamilla1

kamilla2

Öfelsége a walesi herceg is szemlátomást megijed:

kamilla3

A fehér festékkel megjelölt királyi Rolls-Royce:

kamilla5

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr1318127946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása