Pokolra velük!

Pokolra velük!

Tunézia és Egyiptom "forradalmai"

2011. február 01. - nem_programozhato

Mindkét "forradalom" kilométerekröl büzlik, nem az aminek látszik, hanem valamilyen magasabb szintü játszmának a része, annak kezdö nyitánya. Ne feledje senki, hogy a Wikileaks nyilvánosságra hozott a napokban olyan amerikai külügyi táviratokat, melyek igazolják, hogy például az egyiptomi "forradalom" évekkel elöre tervezett volt. S ha még valaki ezt mindig nem hinné, googlizzon utána annak, ki is az a Mohamed Al Baradei.

Mint ahogy a Daily Telegraph cikke is írja a Wikileaks kiszivárogtatott távirataira hivatkozva:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/egypt/8289686/Egypt-protests-Americas-secret-backing-for-rebel-leaders-behind-uprising.html

Egypt protests: America's secret backing for rebel leaders behind uprising

 The American government secretly backed leading figures behind the Egyptian uprising who have been planning “regime change” for the past three years, The Daily Telegraph has learned.

...

On his return to Cairo in December 2008, the activist told US diplomats that an alliance of opposition groups had drawn up a plan to overthrow President Hosni Mubarak and install a democratic government in 2011.

 

"Az USA kormánya titokban támogatta a "felkelés" mögött álló vezetö ellenzéki csoportokat, melyek már vagy három éve dolgoztak egy "rendszerváltáson".

...

Miután az aktivista visszatért 2008 decemberében Kairóba, az amerikai nagykövetség munkatársainak elmondta, hogy egy ellenzéki csoportokból álló szövetség terveket vázolt fel Mubarak kormányának megdöntésére, és egy új kormány "instalálására" 2011-ben."

 

A közhiedelemmel ellentétben forradalmak SOHA nem törnek ki spontán, mindig kell lennie mögöttük egy politikai erönek is, mely megszervezi és "lángra lobbantja" az egészet. Adva kell lenni legelöször is egy olyan helyzetnek, melyben a lakosság elégedetlen, és ezen felül még egy politikai erönek is, mely aztán az egész forradalmat megszervezi. Az egyik a másik nélkül nem tud létezni. Egyiptomban a lakossági elégedetlenség(magas élelmiszerárak és munkanélküliség), és a forradalmat megszervezö erö (az amerikai követség és az egyiptomi bérencei) is adva van.

Tunéziában szintúgy hasonló volt a helyzet, és egy a globalistákhoz teljesen hü bábkormány lett "installálva". Szólt egy rossz szót is Hillary Clinton vagy az EU az új tunéziai kormányra? Nem. Ergo az csakis és kizárólag báb lehet.

De mint az elején már írtam, itt azért valószínüleg jóval többröl van szó mint Tunéziáról vagy  Egyiptomról: ez a két "forradalom" valószínüleg csak nyitánya egy jóval nagyobb, tervezett dolognak: az egész Közel-Kelet destabilizálásának, az olajár egekbe tornászásának.

A végcél pedig az USA tönkretétele.

De addig is számos köztes célpont lesz. Jordánia, Jemen, Szíria egyaránt számításba jöhet. A legnagyobb adu viszont Szaúd-Arábia. Mint ahogy Ambrose Evans Pritchard, a Daily Telegraph vezérkommentátora is ma írja:

http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/8294187/Mid-East-contagion-fears-for-Saudi-oil-fields.html

 Mid-East contagion fears for Saudi oil fields

 

'The Shia are 10pc of the Saudi population. They are deeply aggrieved and marginalised, and sit on top of the kingdom's oil reserves'  

"Félö", hogy a "ragály" átterjed Szaud-Arábiára is - kezdi mondanivalóját Pritchard (az ügynökök már mindent bizonnyal keményen dolgoznak rajta) A kommentár még azt is megjegyzi, hogy a síta muszlimok, melyek a szaúdi lakosság 10 százalékát teszik ki, a legelégedetlenebbek, és kisebbségi státuszuk miatt a legelnyomottabbak, és "micsoda véletlen", pontosan a királyság olajmezöi feletti területeken élnek!"

A cél tehát a következö - viszont erösen remélem, hogy nem fog sikerülni nekik:

Miután kitör a káosz Szaúd-Arábiában is a kisebbségi területeken, akadozni kezd majd a világ felé a köolajexport, ami miatt az egekbe szökik az olajár, és ami miatt az egekbe mehetnek olyan országokban is, mint az USA, az élelmiszerek árai, és ami miatt aztán "poklot" lehet kirobbantani ebben az országban is.

De lehetnek alternatív stratégiáik is nekik, minden a helyzet alakulása szerint. Akár Kínát is megpróbálhatják - köztes sakkhúzásként - destabilizálni (Kína máris tiltja az "Egyiptom" szót az internetes keresökben - megfigyelte a Tisztelt Olvasó?)

"Order comes from chaos" - mondják angolul. "Egy újfajta rend a káoszból tud legkönnyebben kiemelkedni". Igen, az "új világrendröl" van szó.

Miután legvégül az USA-ban is kitör a káosz, rendkívüli állapotot léptetnek érvénybe, majd a sátánisták megpróbálják a diktatorikus "új világrendet" kihirdetni a magánzsoldoshadseregeikre - mint a Blackwater - támaszkodva. Jelenleg ezen erök nagy része olyan helyeken van állomásoztatva mint Irak vagy Afganisztán.

S ekkor fognak vereséget szenvedni. A hivatalos amerikai hadsereg (a Pentagon) ugyanis soha nem állt, és soha nem is fog mögöttük állni. Épp azért kísérleteznek ilyen örült forgatókönyvekkel, mint az arab világ lángra lobbantása, mivel a Pentagon ellenállása miatt már Irán megtámadásán keresztül nem tudnak világháborút gerjeszteni, eképp elpusztítani az emberiség egy részét, majd kihirdetni a világkormányt. Az egyedüli megmaradt módszerük a káoszteremtés, a világgazdaság összeomlasztása, s végül puccsszerü hatalomátvétel megpróbálása az USAban, úgy mint ahogy ez Leninéknek is sikerült 1917-ben a nagy káosz közepette Oroszországban.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr618127968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamis világforradalom | 2016.01.03. 00:09:08

[…] is. Már én is írtam róla korábban, két cikkben is ( Jönni fog a (hamis) világforradalom , Tunézia és Egyiptom “forradalmai” […]
süti beállítások módosítása