Pokolra velük!

Pokolra velük!

A "haláldiagram"

2011. február 22. - nem_programozhato

Az Egyesült Államok államadóssága az 1940-es évektöl napjainkig (katt a Bövebben-re). 2008-ban még "csak" 10 billió, míg 2010-ben már 14 billió dollár. Két év alatt annyit nött mint máskor évtizedek alatt. A jelenség nem véletlen, hanem tudatos aknamunka: az illuminátusi körök az Egyesült Államokat is a Szovjetunió sorsára akarják juttatni.

Az államadósságot mesterségesen növelik a bankok pénzügyi derivátumai által generált kimondottan "kaszinó jellegü", spekulatív követeléseknek a segítségével, melyeket a FED aztán átvállal magára "bankmentés" gyanán. Valamikor a nem is annyira távoli jövöben az USAban is hasonló jelenségek fognak lejátszódni mint az 1990-es évek elején Oroszországban: totális pénzügyi összeomlás, hiperinfláció, lázongások.. A baj "csak" az, hogy a médiáink által elhallgatott módon az amerikai jegybank nemcsak az USA, de az egész világ pénzügyi rendszerét irányítja a háttérböl (aki nem hiszi olvassa el ezt az írást, mely kiválóan szemlélteti), így a dollárösszeomlás nemcsak az USA-t, de az egész nyugati világot mélyen sújtani fogja.

usa_allamadossaga_2010

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8118127978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása