Pokolra velük!

Pokolra velük!

Jönni fog a (hamis) világforradalom

2011. június 03. - nem_programozhato

A zavargások, melyek az arab világból egyre jobban átterjedöben vannak Dél-Európa egyes államaira is, nem egészen spontánok, hanem gerjesztettek. Késöbb várhatóan átalakulnak ún. „káoszteremtö forradalmakká“. A gerjesztöik marketingszlogenjével élve: jönni fog a „világforradalom“! A globális elit hosszabb távú célja káoszba („forradalomba“) taszítani az egész nyugati világot, hogy aztán a sok gyötrelem és szenvedés után – mert ugye a „java“ még hátra van, elöbb még lesz egy pénzügyi összeomlás is – a lakosság elfogadja a diktatorikus „új világrendet“. A folyamat lassú, többéves is lehet, ennyi kell ahhoz, hogy a lakosság eléggé kiszenvedjen ahhoz, hogy a végén hajlandó legyen elfogadni bármit, a globális diktatúrát is.

A zavargások az arab világból kezdenek átterjedni Spanyolországra és Görögországra is. Csak azon országokban lehet életre hívni ilyeket, ahol már most nagy az elégedetlenség, s ez egyelöre Dél-Európát jelenti. De a pénzügyi helyzet súlyosbodásával, és Dél-Európa várható „fellángolásával“ késöbb gerjeszthetök lesznek olyan országokban is mint Nagy-Britannia, Írország, Franciaország stb.

A káoszteremtés motorja sok helyen az ifjúság lesz. A legtöbb országban a huszonéves korosztály helyzete rossz, soraikban nagyon magas a munkanélküliség. És ez a korosztály az, mely még van elég naiv és tapasztalatlan ahhoz, hogy a Facebookot és Twittert használva megvezethetö legyen. Nem véletlen, hogy a spanyol kormány sem csinál semmit a spanyol ifjúság helyzetének javítása érdekében, holott 40 százalékos soraikban a munkanélküliség. Kellenek a forradalmárok..

És már „keletkeznek“ is...

Spanyolország nagyvárosaiban a múlt héten „egyiptomi stílusú“ térfoglaló demonstrációk voltak. A rendörség helyenként meglehetösen durván lépett fel, tovább gerjesztve ezzel az indulatokat.

A spanyol tüntetéseknek volt egy feltünö vonása: a koordináltságuk. Vajon milyen láthatatlan kéz volt képes tüntetéseket szervezni mintegy „vesszöcsapásra“ nemcsak szerte a spanyol nagyvárosokban, hanem még az európai spanyol nagykövetségek elé is?

A mi médiumaink elhallgatták, de attól még tény marad, hogy Európában is kisebb tüntetések voltak a spanyol követségek elött, "csíráztatva" ezzel a "forradalmi hangulatot" szerte Európában.

http://en.wikipedia.org/wiki/2011_Spanish_protests

 "There were demonstrations in other European cities, with 300 protesters participating in London, 500 in Amsterdam,600 in Brussels and 200 in Lisbon. Minor demonstrations occurred in Athens, Milan, Budapest, Tangiers, Paris, Berlin, Vienna and Rome."

 

"Londonban 300-an, Amszterdamban 500-an, Brüsszelben 600-an, Lisszabonban 200-an tüntettek többnyire a spanyol követségek elött. De kis megmozdulások voltak még olyan helyeken is mint Milánó, Budapest, Tanger, Párizs, Berlin, Róma, Bécs, vagy mint Graz Ausztriában:"

http://www.facebook.com/pages/Democracia-real-ya-Graz-Austria/216443571713392?sk=info

Vajon milyen erö szervezi ezeket? A Facebook-on megjelentek a „világforradalomra“ buzdító oldalak is:

Revolución global

http://www.facebook.com/pages/Revoluci%C3%B3n-global-YA/192158607497450

Forradalmak esetében a normális az, hogy miután a tömeg kivonul az utcára, és idövel megdönti a hatalmat, a forradalom vezetöi átveszik az irányítást. Na de ezeknek nincsenek vezetöi... Ezeket szürke emberkék (ügynökök) szervezik a Facebook-on és a Twitteren, ügyelve közben arra, hogy ne bukkanjanak fel vezéregyéniségek. Mert céljuk nem valódi változások kieszközlése, hanem a káoszteremtés, vagy mint az arab „forradalmak“ esetében (szintúgy nem voltak/vannak vezetöik), az elit által elöre kiszemelt új bábkormányok hatalomra juttatása. Az arab forradalmak mellesleg szintén nem nyugodtak le, a tüntetések tovább zajlanak Egyiptomban és több más arab államban is, növelve a káoszt.

Görögországban szintén forrósodik a helyzet, és az ország várhatóan szintén táptalaja lesz a „világforradalomnak“. Ennek jelenlegi motora a provokatív, még drasztikusabb megszorításokat ígérö „második mentöcsomag“. A görög parlament elötti téren a napokban egy akasztófa jelent meg:

gorog_akasztofa

Az államcsöd bekövetkezte után vélhetöen káoszba, anarchiába fog süllyedni az ország. Azért van némi halvány remény arra, hogy a hadsereg - megelégelve a helyzetet - puccsot hajt végre. Ez egy nagyon szerencsés végkifejlet lenne a görögök számára!

A Moody´s hitelminösítö intézet szerint a görög államcsöd jelenlegi valószínüsége 50%.

http://www.guardian.co.uk/business/2011/jun/02/greece-50percent-chance-default

"The cost of insuring Greek government bonds rose on Thursday after ratings agency Moody's said there was now a 50% chance of the country defaulting on its debts."

Szerintem meg 100%, és a bekövetkezte már csak idö kérdése. Valamikor 2012-ben (vagy még hamarabb) a görögök nyakán lesz.

Az USA lejtmenete szintén borítékolható. Ez késöbb szintén táptalajává fog válni a vezérek nélküli „világforradalomnak“. Az USA felett - mintegy demoklészi kardként - szintén ott kezd lebegni az államcsöd réme. Mint ahogy a The Wall Street Journal május 16-i száma is írta:

As Debt Limit Reached, Agreement Still Far Off

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703421204576325583050561022.html

"The U.S. government is expected to hit the $14.294 trillion debt ceiling Monday, setting in motion an uncertain, 11-week political scramble to avoid a default."

 

 „A 14 billiós hitelfelvevési határ (május 16-án) hétfön elérve, egyezség a hogyantovábbról sehol. Egy 11 hetes, bizonytalan, politikai csatározásokkal teli periódus várható az államcsöd elkerülésére tett eröfeszítésekkel.“

A lehetséges végkifejletek:

1. Felemelik a hitelhatárt még tovább, brutális megszorítások alkalmazása nélkül, amivel viszont dolláreladási pánikot, és (hiper) inflációt válthatnak ki.

2. Felemelik a hitelhatárt, drasztikus megszorítások mellett, amivel viszont nagyon súlyos recesszióba taszíthatják az országot.

3. Egyáltalán nem emelik fel, ekkor viszont az USAnak augusztusban államcsödöt kell jelentenie.

Még mindig nem vergödtek a végére.

A CNN május 31-i híre szerint a Kongresszus elutasította a hitelhatár megemelését, de lesznek további szavazások is:

http://edition.cnn.com/2011/POLITICS/05/31/debt.ceiling.vote/

Augusztus elejéig van idejük tovább szavazgatni, ekkor fogy ki ugyanis a szövetségi kormány a pénzéböl. Függetlenül attól, hogy végülis hogyan sül el ez az egész, egy dolog biztosra vehetö: az amerikaiak többségére is mérhetetlen szenvedés vár.

Valószínüleg a CNN tudósítója kedvelhette a fekete humort, mivel olyan fényképet csatolt a fenti internetes cikkhez, amin John Boehner, az amerikai Kongresszust elnöke, épp egy „3+3“ sátánista kézjelzést mutat - az okkult szimbolikát ismerök számára a képnek rejtett értelme van.

boehner_budget

Az ebben az írásban vázolt, várható események ráadásul a "jobbik esetnek" számítanak. Rosszabb esetben a helyzet fokozódásával globális háború is kitörhet a Közel-Keleten vagy Ázsiában. De ez már egy másik téma..

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5918127996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamis világforradalom | 2016.01.03. 00:09:05

[…] elöbb-utóbb el fog kezdödni nagyban is. Már én is írtam róla korábban, két cikkben is ( Jönni fog a (hamis) világforradalom , Tunézia és Egyiptom “forradalmai” […]
süti beállítások módosítása