Pokolra velük!

Pokolra velük!

Hamis világforradalom

2011. október 07. - nem_programozhato

2011. okt. 23-i megj: annak az oka, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Semjén Zsolt stb. mind külföldön tartózkodtak a nemzeti ünnepen, amire hivatkozva aztán le lehetett mondani a nagy tömegrendezvényeket (mint az Astoriánál), az volt, hogy a "világforradalmárok" nehogy eröszakos konfrontációvá változtassák azokat. Már a tüntetésük az Erzsébet hídnál is eléggé fenyegetözö volt.

2011. okt. 15-i megj:   elkezdödött..  

"Volt, aki sárkánynak öltözött be, így tiltakozva az olasz jegybank eddigi, az Európai Központi Bank új elnöke, Mario Draghi ellen, akinek a neve olaszul sárkányt jelent."  /index/

http://index.hu/kulfold/2011/10/15/autokat...tuntetok_romaban/

http://mno.hu/portal/816370

http://www.origo.hu/nagyvilag/20111015-a-vilag-tobb....html

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-15319924

http://edition.cnn.com/2011/10/15/world/occupy-goes-global/index.html

http://www.msnbc.msn.com/id/44912532/ns/world_news/

http://www.foxnews.com/world/2011/10/15/protesters-in-eu-...

--------------------------------------------------------------------

 

Október 15-én kezdödni fog a (hamis) világforradalom.

http://15october.net/where/

Aki a napokban figyelte a híreket, az tudja, hogy az USA több nagyvárosában már vannak is kisebb-nagyobb tüntetések (videókért katt ide )  "egyiptomi mintára", spanyol és görög "tanácsadók" bevonásával. Söt, aki tudja, milyen hírforrásokat kell olvasni az alternatív neten, az már ez év tavaszától sejtette, hogy ez a komédia elöbb-utóbb el fog kezdödni nagyban is. Már én is írtam róla korábban, két cikkben is ( Jönni fog a (hamis) világforradalom , Tunézia és Egyiptom "forradalmai" )

Amikor most megláttam a híreket, az egyedüli reakcióm az volt, hogy ásítottam egyet.

(Az eredeti tervük az volt, hogy miután Szaúd-Arábiát elfoglalják, és feltornásszák az olajárat, ami nem sikerült, és miután Dél-Európát is destabilizálják, ami szintén nem sikerült - mindjárt Spanyolországban csúnyán csödöt mondtak - állnak csak neki az USA-nak, és  a maradék világnak. Hogyan akar Soros & Rothschild világforradalmat csinálni, amikor nincs is  meg hozzá se a kellö elégedetlenség, se a kellö "forradalmi  hangulat" a világban. Nnna majd meglátjuk. )

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr6318128020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása