Pokolra velük!

Pokolra velük!

A FIDESZ sátánista zsidó-lobbija Netanjahuék szolgálatában

2012. szeptember 10. - nem_programozhato

ader_izraelbenA Magyarország által nemrég Azerbajdzsánnak átadott "baltás gyilkos" katonatiszt kiadatásának, és botrányos amnesztiában részesítésének elöre kalkulált, rejtett célja az orosz-barát Örményország és az izraeli bábu Azerbajdzsán között már régóta alvó hegyi-karabahi konfliktus újrakirobbantása volt, melybe aztán bele lehetett volna keverni az oroszokat Örményország és Izraelt Azerbajdzsán oldalán, egy harmadik világháború térségbeli elindításának a reményében. Azerbajdzsán Irán északi szomszéda is. A "séma" hasonló lett volna, mint 2008-ban az orosz-grúz konfliktus idején, mely szintén kishíján atomkonfliktusba torkolt a nagyhatalmak közt a gerjesztett indulatok miatt, mivel az izraeli bábu Grúzia nem respektálta a pekingi olimpia békeidejét se, ami váratlanul érte, és feldühítette az oroszokat. Az azeri katonatiszt kiadatásának, és botrányos amnesztiában részesítésének célja szintén "kellö mennyiségü indulat" gerjesztése lett volna, ami kishíján sikerült is. De végülis nem sikerült.

Nem tudni (illetve igen...), hogy ki volt ebben az összeesküvésben benne a FIDESZ köreiböl Netanjahuék szolgálatában, de egyszer ezért még felelni fog. A rezsimed pedig ezzel alighanem megpecsételte magát, Orbán.

Washington mélyen csalódott Magyarországban

http://www.origo.hu/nagyvilag/20120906-washington-melyen-csalodott-a-baltas-gyilkos-kiadatasa-miatt.html

"Magyarország múlt pénteken adta ki Safarovot Azerbajdzsánnak, akit azonnal szabadon engedtek. Az eset után Barack Obama amerikai elnök komoly aggodalmának adott hangott az elmérgesedő konfliktus miatt"

 

Az orosz külügyminisztérium élesen elítélte Magyarország és Azerbajdzsán akcióját

(Russian Ministry of Foreign Affairs condemns the actions of Hungarian and Azerbaijani authorities)

http://armenpress.am/eng/news/692057/russian-ministry-condemns-the-actions-of-hungarian-and-azerbaijani-authorities.html

Semmilyen törvény nem kötelezte Magyarországot, hogy kiadja a baltás gyilkost

http://atv.hu/kulfold/20120901_semmilyen_torveny_nem_kotelezte_magyarorszagot

2012. szept. 5: Örményország kész a háborúra Azerbajdzsánnal a baltás gyilkos kiadatása miatt

(Armenia ready for war with Azerbaijan after killer pardon)

http://www.presstv.ir/detail/2012/09/03/259666/armenia-ready-for-war-with-azerbaijan/

Mit keresnek izraeli távirányítású kémrepülök Azerbajdzsánban?

(What Are Israeli Drones Doing in Azerbaijan?)

http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9101142081

-------------------------------------------

Addendumok

nem_programozhato, szeptember 11, 2012

Áder János meglehetösen sokatmondó hallgatása:

http://www.168ora.hu/blogblokk/ader-janos-hallgatasa-102186.html

... hogy vajon megszólalt-e az elnök úr egy újabb áldozat ügyében. Megszólalt-e egy Budapesten baltával megölt örmény, Gurgen Margaryan gyilkosának szabadon engedése után? Nem, Áder János másfél hete hallgat a nemzetközivé dagadt botrányban.
Pedig Áder Jánosnak írt levélben tiltakozott a libanoni örmények egyházi vezetője is. Így az elnök hivatalosan értesült az ügyről. Csak úgy tűnik, semmilyen cselekvéssel nem akart az ártatlan áldozat oldalára állni.

http://www.origo.hu/itthon/20120911-orban-viktor-dontese-volt-az-azeri-baltas-gyilkos-kiadatasa.html

Éles vita alakult ki a Fidesz múlt heti elnökségi ülésén az azeri baltás gyilkos kiadatása miatt. Orbán Viktor információink szerint elismerte, hogy ő adta ki az utasítást Ramil Safarov kiadására, noha tisztában volt vele, hogy előbb-utóbb szabadon engedik.

Igen? Te döntöttél? És Áder volt az "üzenöangyal" Netanjahunál?

--------------------------------------

nem_programozhato, október 03, 2012

(3 héttel késöbb)

A cioncigó hírgyártóinak még mindig túl nagy az optimizmusa.

Izrael nem fog támadni. Meg van neki tiltva.

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/10/02/10/Izrael_azeri_segitseggel_tamadhatna_az_irani_atomletesitmenyeket_.aspx

"Megfigyelők szerint ha Izrael az Egyesült Államok jóváhagyása nélkül támadná meg Irán atomlétesítményeit, Azerbajdzsánra támaszkodhatna.
...
Azerbajdzsán, az olajkincsben gazdag egykori szovjet köztársaság esetleges támogatása - amelyről az azeri katonai terveket ismerő helyi források számoltak be - félresöpörheti az akció sikerével kapcsolatos aggályokat.

Így az azeri légierő támaszpontjai megoldást adhatnának a gépek üzemanyag-utánpótlására, a pilóta nélküli azeri drónok segíthetnének a felderítésben, és az iráni határhoz közel fekvő támaszpontokról lehetne expedíciókat küldeni az esetleg lelőtt izraeli gépek személyzetének kimentése végett.
...
Izraeli tisztségviselők még magánbeszélgetésekben is kerülik a témát, bár egy forrás annyit elárult, hogy Azerbajdzsánból felszálló felségjel nélküli üzemanyag-utántöltő gépek segíthetnék a bevetésen lévő gépek hatósugarának és bombaterhének növelését.
Tel-Aviv és Teherán között 1600 kilométer a távolság, vagyis Irán területének nagy része az F-16-os bombázók és F-15-ös kísérőik hatósugarán kívül esik. A küldetés sikere szempontjából tehát kulcsfontosságú az üzemanyag-utánpótlás."

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr2218128056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rael: Inteligens dizájn | 2016.01.03. 09:24:44

[…] gondosan dokumentálva van itt az odalon (lásd itt, itt, itt, itt, itt, itt és nemkülönben itt). A tervezett harmadik világháborújuk célja a mostani emberi civilizáció elpusztítása. Hogy […]

Fasiszták és kutyacsip | 2016.01.03. 09:39:39

[…] Ne feledjük azt se, hogy az elsö világháború egyik kirobbantója is 1914-ben Magyarország volt, s 2012-ben kishíján a harmadiké is. […]
süti beállítások módosítása