Pokolra velük!

Pokolra velük!

A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig

2013. szeptember 01. - nem_programozhato

bagol

Hallott már a Tisztelt Olvasó arról, hogy évente egyszer az USA-ban egy Bohemian Grove nevü erdöben összejönnek a világ leghatalmasabbjai - elnökök, ex-elnökök, szenátorok, kongresszusi képviselök, legfelsöbb bírák, multinacionális cégek vezetöi - s egy tizenvalahány méter magas köbagoly elött tellegve félmeztelenül tüzáldoznak, s különbözö szexuális perverzióknak hódolnak? Eme gyönyörü hagyományt, mely túlélt a végsö idökig, még az emberi civilizáció kezdetekor, az ókori Sumerben alapozta meg egy Ishtar nevü „istennö-hölgyike“, ki valószínüleg bolygónk elsö nagy extraterresztriális kurtizánja volt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ishtar

„Kultusza magába foglalta a „szakrális prostitúciót“. Uruk nevezetü városa mint a „szent kurvák“ (csak fordítom a wikipédiát – szerzö megj.) városa volt ismert, maga Ishtar pedig mint az „istenek kurtizánja“.

Her cult may have involved sacred prostitution.[4] Guirand referred to her holy city Uruk as the "town of the sacred courtesans" and to her as the "courtesan of the gods".[2]

Balról: Ishtar ábrázolása az ókori Sumerben (lásd a lábánál a baglyokat)

Jobbról: a Bohemian Grove sátánista szertartásain most a 21. században imádott több méteres köbagoly

ishtar

A kánaánita mitológiában ez a „hölgyike“ mint Astarót volt ismert (lásd. http://en.wikipedia.org/wiki/Ashteroth ), s ezen a néven van említve a Károli Bibliában is.

Bírák könyve, 2:13

"És elhagyták az Urat, és szolgáltak Baálnak és Astarótnak."

Baál nem más mint a Sátán (lásd. A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból – 2. rész) , ebböl is világos, hogy az „istennö“ nem az „Urat“, vagyis a jahvista ET tábort szolgálta, hanem a pogány-sátánista oldalt.

A Bohemian Grove sátánista szertartásairól készült kevés videók egyike:

Hogy a világelit a legnagyobb titokban mind a mai napig ilyen „istenségeket“ imád, az szerintem bizonyítéka annak, hogy az emberi civilizációt valóban ezek a fehérbörü-világosszemü humanoid ET „istenek“ hozták létre. Az alábbi fotó a wikipédiából származik, rajta Ronald Reagan és Richard Nixon késöbbi amerikai elnökök a Bohemian Grove egy 1967-es összejövetelén:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bohemian_Grove

nixon_bohemian

Amiröl a nyilvánosság még mindig nem sokat tud, az az, hogy ezek az emberek nemcsak a köbagoly elött szoknak tüzáldozni, hanem néha máshol is.... a nyilvánosság ezeket általában mint „véletlen“, több halálos áldozatot követelö tüzeseteket ismeri. Legutóbb most 2013 tavaszán történt ilyen Texasban, közel egy Waco nevezetü kisvároshoz és a Bush család birtokához.

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/04/18/06/robbanas_egy_texasi.aspx

texas_tuz

A kellemetlen igazság az, hogy a földi ember mindig is jobban vonzódott a sötétséghez, a pozitívabb jahvista ET frakció által kínált „angyalibb“ lét és spirituálisabb, guruszerübb kormányzási forma sohasem talált a Földön táptalajra, mindig is a drákói törvényekre, kegyetlen büntetésekre és megtorlásokra alapozó tirannia volt a domináns.

Hamvas Béla „Scienta Sacra“ könyvéböl idézve:

(i.e. 600 körül volt amikor az aldebarani teretöink pozitívabb „félistenei“ és „istenei“ elhagyták a Földet és a kormányzást a földi ember uralkodóira hagyták)

"Időszámításunk előtt a hatszázadik év körül Kínától Itáliáig a változást egyértelműen úgy ítélték meg, hogy az emberi történet a sötét korszak végső szakaszába lépett. A lét elveszett; ami maradt, csak az élet. Az egész valóság kettészakadt; a teljes nyíltság lezárult; a nagy összefüggések megszakadtak. Egészen rövid néhány év alatt elképzelhetetlen megvakulás és elbutulás következett el. Hérakleitosz haragra lobban, kesereg és dühöng a „tisztátalanok” ellen, akik vérrel mocskolják be magukat és vérrel akarnak megmosdani; akik, mint a disznók, a sárnak örülnek; akik, mint a szamarak, inkább választják a szecskát, mint az aranyat. – Püthagorasz felkiált: „A boldogtalanok! Nem látják és nem értik, hogy a jó közvetlen mellettük van! Kevesen tudják, hogy szerencsétlenségüktől miként szabaduljanak! Mint otromba gombócok gurulnak ide-oda, és örökké számtalan bajjal ütköznek. Születésüktől fogva végzetes zavar üldözi őket mindenütt, hajtja őket fel-alá, és senki sem érti”.

A földi ember „elitjei“ ettöl kezdve a sátánizmusnak hódoltak, s ez nincs különben jelenleg az USA esetében se. Olyannyira mélyen bele van fonódva a jelenlegi civilizációs létformánkba a teremtöink sátánista ET-frakciója által kínált perverz rosszlét, hogy az emberek már mint „normálra“ tekintenek rá, mivel mást nem is nagyon láttak, nem is nagyon tudnak elképzelni, már évszázadok óta.

Az Emberiség származása 2. rész-ben az „elveszett“ ös-zsidó törzsekig mentem vissza, melyek közül a dán törzs már nem a jahvista hanem mindigis a sátánista elohim frakcióhoz tartozott hüséggel („fekete bárányok“). A dán törzsböl lettek késöbb a spártaiak, majd a francia Meroving királyok, majd még késöbb a Meroving származású európai uralkodócsaládok mint a Windsorok, Habsburgok, holland királyi család stb. De a vonal itt nem szakad meg.

A bibliotecapleyades.net-en található írás szerint:

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_mannequin03a.htm

„A mai Franciaország területéröl a dán törzshöz tartozó sátánista genetikai zsidók tovább vándoroltak Írországba, Skóciába majd az USA-ba is. Írországban ‘Tuatha De Danann’ néven voltak ismertek. Titokban mindig is az Ishtar nevü bukott angyalt imádták.“ (vagyis a mi „hölgyikénket“ Astarótot – szerzö megj.)

...

A sas, a bagoly és a kígyó a fö jelképeik.

...

A USA valamint az amerikai NSA címerében található sas nem más mint a sátánista dán törzs szimbóluma.

S itt jegyezném meg, hogy a Habsburg címerben található sas se volt más mint a dán törzs szimbóluma!

Nemrég találtam a BBC weboldalán egy megmosolyogtató írást:

A görögök akik az ösi isteneiket imádják

(The Greeks who worship the ancient gods)

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22972610

A nyilatkozó azonnal kikéri magának, hogy ök:

„...nem veszélyesek és sohasem voltak se pogányok se sátánisták

„... that we are not dangerous and we are not pagans and Satanists," he says.“

Ugyanakkor közli, hogy a „Hellének visszatérése“ nevü mozgalmukat egy Triphon Olympos nevü filozófus professzor alakította meg 1996-ban (kódolt 666 !!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8918128082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“) | 2016.01.03. 10:21:36

[…] mind a mai napig egy köbagoly-bálvány formájában imádnak a Bohemian Grove-ban (lásd. A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. […]

Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia | 2016.01.03. 10:28:25

[…] hiányában “nem fog mondani semmit”. Megértéséhez mindenképpen ajánlott elolvasni A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írást (és megérteni ki volt Ishtar-Astarót), továbbá tisztában kell lenni az emberiség […]

Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés | 2016.01.03. 10:51:22

[…] A sumer-babiloni Istárt jelenleg is köbagoly formájában imádják a világ vezetöi a Bohemian Grove-ban – lásd. a Kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írást. […]

Azok a fránya templomtornyok | 2016.01.03. 11:03:58

[…] az ókori Sumerben a wikipédia szerint is. További pikáns információkért ajánlanám A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. […]

Minden út a “szajhához” vezet | 2016.01.03. 11:31:08

[…] A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig c. írásból: […]
süti beállítások módosítása