Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az isteni tizenkettes és a sátánista-dánita tizenhármas szám

2013. november 22. - nem_programozhato

2014. jan. 10. megj: így nézett ki a Fehér Ház weboldalának nyitólapja az év elsö napjaiban (permanens URL: http://www.whitehouse.gov/share/...insurance )

11   = a halál szimbóluma a Kabbalában

1.3  = sátánista-dánita 13-as

3.6  = isteni 12-es "háromszorosa"

240 = isteni 12-es "kétszerese"

A Vatikán honlapja pedig azzal dicsekedett, hogy 6.6 millióan látogatták meg a Vatikánt Ferenc pápa megválasztása óta.

2007 óta nem volt olyan év, melyben ne lett volna legalább egy kísérlet (atom)háború kirobbantására, minden bizonnyal 2014 se lesz sokkal másabb.

Eredeti írás: A 12-es szám, mint egység, mára oly szervesen részévé vált mindennek, legyen szó akár olyan alapvetö dolgokról mint az idöszámítás, vagy az ókorból származó tudományágakról mint csillagászat, hogy mára kevesen sejtik, ez nem véletlenül alakult így, hanem az "istenek" hatásának árulkodó nyoma a régi idök civilizációira.

Hogy egy évnek 12 hónapja van, hogy egy nap kétszer 12 órából áll, vagy az égbolt 12 csillagképre lett felosztva, vagy a 25 920 éves precessziós ciklus az ókori asztrológiában szintén 12 ciklusra lett felosztva (utóbbira még visszatérek), az mind az "istenek" (elohim ET-k) hatásának tulajdonítható az ókor civilizációira.

Az "istenek" vezetö (spirituális vagy uralkodó) tanácsainak gyakran szintén 12 tagja volt:

12 olimposzi ógörög isten

12 apostola Jézusnak

12 zsidó törzs

12 titán

12 fia Odinnak

12 x 12 000 (= 144 000) elpecsételt a Jelenések könyvében stb.

Annak a fö oka, hogy a földi ember történelmi ciklusait az "istenek" (elohim ET-k) kb. 2000 éves periódusokban mérik, a 25 920 éves csillagászati/asztrológiai precessziós ciklus 12 periódusra való felosztásában keresendö. Nem véletlen, hogy általában 2000 éves ciklusonként történnek nagyon jelentös történelmi változások: 2000 évvel ezelött jelent meg Jézus és a kereszténység, jelen kort pedig az Apokalipszis korának nevezik, s az emberiség szintúgy nagyon jelentös (pozitív v. negatív) változások elött áll.

Mi a precesszió?

Akinek csillagászati müveltsége van, az bizonyára tudja, esetleg megnézheti ezt a nem túl közérthetö wikipédia oldalt:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Precesszi%C3%B3

A laikusok számára inkább megpróbálom elmagyarázni nagyon leegyszerüsítve, de közérthetöbben, hogy mi a precessziós mozgás.

A Föld nemcsak a Nap körül kering, illetve a saját tengelye körül forog (24 óra), hanem a tengelyének dölési szöge is nagyon lassan változik a Nap körüli keringés közben. 360 fokban, úgy ahogy az ábra alább ábrázolja:

precesszio

De!

Ami az ábrán lezajlik röpke 4 másodperc alatt, az a valóságban nem kevesebb mint 25 920 évig (!) tart, s a csillagászatban precessziós ciklusnak hívják.

A precesszió kihatással van arra is, hogy az északi féltekén mikor van (tavaszi) napéjegyenlöség.

Jelen korunkban (21. század) a nap a Vízöntö csillagkép csillagaival szemben kel fel tavaszi napéjegyenlöség (március 20 v. 21) idején.

13 000 évvel ezelött ugyanez a napéjegyenlöség valamikor szeptemberben volt, s a nap ekkor a Szüz csillagképpel szemben kelt fel.

2000 évvel ezelött pedig a Halak csillagképpel szemben kelt fel a Nap (tavaszi) napéjegyenlöségkor.

Wikipédia:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Precesszi%C3%B3

„A tavaszpont és az őszpont közel 25 920 év alatt a Nap ekliptika menti látszólagos mozgásával ellentétes irányban körbeér az ekliptikán. Az utóbbi időközt platóni vagy nagy évnek nevezzük. A tavaszpont az ókori görögök idején a Halak csillagképbe esett.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tavaszpont
"A New Age mozgalom önmeghatározásában is annak van jelentősége, hogy napjainkban a tavaszpont a Halak csillagjegyből a Vízöntő csillagjegybe kerül."

Az átmenet a Vízöntö korszakba valamikor 1945 tájékán, az atombomba megjelenésével kezdödött el (ez nem volt véletlen!)

A korai keresztény templomokon, valamikor az idöszámítás szerinti 1. században, pedig nagyon gyakran megfigyelhetöek voltak a Halak, mivel az emberiség akkor lépett be a Halak korszakába. A legrégebbi keresztény templom, amiröl tudunk, a hírhedt Tel Megiddo (Armagedon) hegyen található Észak-Izraelben, lásd a „Halakat” a talapzatán.

http://news.nationalgeographic.com/news/2005/11/photogalleries/oldest_church/

fish_circle

A Vízöntö korszak elejét hívják az Apokalipszis korszakának. Az "Apokalipszis" görög szó, és "feltárást" jelent. A Vízöntö korszaknak nem kellene feltétlenül katasztrófákkal kezdödnie, minden kizárólag tölünk függ!

A baljóslatot azok az erök jelentik számunkra, melyeknek fö szimbólumuk a:

13-as szám

Valószínüleg nem véletlen, hogy a népnyelv is a tizenhármast "szerencsétlen számnak" tartja, s definitíve nem véletlen az, hogy bolygónkat jelen korszakunkban "isteni 12-es" helyett sátánista-illuminátusi 13-as tanács kormányozza! (alárendelve neki a 300-ak tanácsa, még ez alatt a "parlamentjük", a Bilderberg-klub, aztán a B´nai B´rith és a többi ezoterikus titkos társaság)

A jelenlegi pápa 13.3.13-án este 7:06-kor (7+6=13) lett megválasztva.

Drábik:

"Egyes kutatók szerint a kialakuló világállam legfőbb vezetői a "tizenharmadik vérvonalból" származók lesznek. Ez a "tizenharmadik vérvonal" az ókorba nyúlik vissza, egészen Dan törzséhez. A próféciák szerint ez a törzs az ókori Izrael úgynevezett "fekete báránya". Ennek a törzsnek a királysága az egyik leghatalmasabb vérvonalnak bizonyult a történelemben. .... A Meroving ház 448-ban került hatalomra, amikor Mérovée a frankok királya lett. A korai frank történelem kutatói szerint Mérovée és utódai ápolták az okkult hagyományokat, és beavatottként ismerték a mágiát."

S azt is tudjuk, hogy az ún. "elveszett" (eltikolt) Dán törzsböl lettek a spártaiak, késöbb a Meroving királyok és az itáliai (velencei) fekete nemesség, majd még késöbb számos európai uralkodóház, mint az illuminátus Windsor, Habsburg és holland királyi dinasztiák (lásd Emberiség származása 2. rész írást)

Wikipédia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Irenaeus#Antichrist

"Under the notion that the Antichrist, as a single individual, might be of Jewish origin, he fancies that the mention of "Dan," in Jeremiah 8:16, and the omission of that name from those tribes listed in Revelation 7, might indicate the Antichrist's tribe"

A még az i. sz. 2. században élt, és akkor legismertebb egyházatya, Irenaeus szerint azért maradt ki a Biblia utolsó könyvének, az i. sz. 1. század vége felé íródott Jelenések könyvének 7. fejezetéböl a felsorolt zsidó törzsek közül a Dán törzs, mert soraiból fog kikerülni a "történelem végén" az Antikrisztus.

Na most, ez hajszál pontosan úgy alakult, ahogy a korai keresztény Iraneus az i. sz. 2. században feltételezte!

Ezek a dán törzsböl származó sátánista genetikai zsidók ("uralkodóházak") az elmúlt 2000 évben végleg leuralták, és végzetes rabigába, leépülésbe taszították az emberiséget. Többek közt ök alapították meg az intézményesített Katolikus Egyházat is, melynek inkvizíciója aztán nem éppen keresztényi dolgokat müvelt. A 18. század vége óta különösen nagy jelentöséggel bírnak, amikoris a sátánista Rothschild kartell szintén hozzájuk csapódott, a Katolikus Egyházon belül pedig a jezsuita rend is teljesen ezen sötét erö uralma alá került.

Jelen napjainkban az Apokalipszis korát éljük, s ez a 13-ik vérvonal mindent megpróbál majd tenni annak érdekében, hogy egy Armagedonnal (atomháborúval) elpusztítsa a jelenlegi emberiséget. Az elsö nagy kísérlet még 1962-ben volt, kubai rakétaválságnak hívták, a legutóbbi pedig most 2013 szeptemberében, amikoris a szíriai krízis kishíján atomkonfliktussá fajult (a  kommunizmust is az illuminátusok hozták létre, az 1917-es orosz kommunista forradalmat a sátánista-illuminátus Rothschild-Rockefeller bankárdinasztiák pénzelték, Trockij volt a legjelentösebb háttérfigurájuk).

Sajnos ez nem fantázia, vagy valamilyen "történelmi jópofiskodás", hanem kökemény valóság. Aki ezeket a dolgokat nem érti meg, annak sose lesz igazán esélye annak megértésére se, hogy mi folyik jelen napjainkban.

Nagyon kevesek, sokszor még maguk a titkosszolgálatok tagjai sincsenek teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal. Ez az amerikai ONI titkosszolgálati kiszivárogtató írás például a következöket állítja:

http://www.whatdoesitmean.com/index1315.htm

"A valódi hatalmat Hollandia mögött a vérvonalbeli uralkodóháza jelenti, mely az angliai Windsor házzal közösen a világ legnagyobb köolajfinomító társaságának, a 140 országban jelen levö Shell-nek a tulajdonosa.

 

...

 

Fontos megjegyezeni, hogy a holland uralkodó ház globális dominanciára irányuló törekvései csak úgy válhattak valósággá, hogy az Orániai-Nassau dinasztia lényegében rejtve tudott maradni a történelem folyamán az európai zsidóság egy részének ki- és felhasználásával: a közvélemény mindig csak a "zsidókat" okolta mind a gazdasági válságokért, mind az erkölcsi felforgatásért és a banki válságokért is, holott a háttérböl valójában ezek az európai uralkodóházak voltak a felelösek mindezen negatív jelenségekért."

Igen, ez így igaz, de az írásból kimaradt a "mozaik" legrejtettebb, legkevésbé ismert, de leglényegesebb része: a holland uralkodó dinasztia a Windsorokkal karöltve azért tudta a zsidóság egy részét felforgató tevékenységre kihasználni, mert ök maguk voltak a "fözsidók", a fekete bárány Dán törzs leszármazottai!

Amely törzsröl a bibliai Ószövetség csak eképpen ír:

Mózes I. könyve:49:17

"Dán kígyó lesz az úton, szarvaskígyó az ösvényen, mely a ló körmébe harap, hogy lovagja hanyatt esik."

Mózes I. könyve:49:18

"Szabadításodra várok, Uram"

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr3418128118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azok a fránya templomtornyok | 2016.01.03. 11:04:07

[…] akik egy sátánista numerológia szerint megválasztott pápát tekintenek egyházuk fejének ( aki 13.3.13-án este 7:06-kor (7+6=13) lett megválasztva ), s akik a miséken állandóan azt ismételgetik, hogy Ámen (vagyis Ámon/Sátán, lásd itt), […]
süti beállítások módosítása