Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az ukrajnai piszkos forradalom

2014. március 02. - nem_programozhato

Megj.: Oly sok minden történt az elmúlt 2-3 hétben Ukrajnában, hogy lehetetlenség lenne mindent felidézni, így csak azon dolgokat fogom felemlíteni – a teljesség igénye nélkül - melyekröl a fösodratú médiumok (különösen az álnemzeti jobboldalon) nem egészen rakták össze a képet.

Ukrajnában a nyugat a legrosszabb náci eröket juttatta hatalomra, ill. használta fel a Janukovics rendszer megbuktatására. A Maidan téren (is) lengö vörös-fekete lobogók nem mások, mint a második világháború alatt sok zsidót halálba küldö Bandera rezsim lobogói.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:OUN-r_Flag_1941.svg

maidan_lobogok

Az ukrajnai förabbi Kijev elhagyására szólította fel a zsidókat

http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.575732

Az álnemzeti Echo TV eképpen tudósít:

„Letartóztatási parancsot adott ki az új ukrán vezetés a volt elnök ellen. A vád szerint Viktor Janukovics tömeggyilkosságot követett el a békés tüntetők ellen.”
Nos, akkor meg lehet nézni azokat a békés tüntetöket:

Janukovicsot az ukrán törvények nem betartásával váltották le eröszakosan, s ami még rosszabb, nem lett volna neki szabad élve elhagyni az országot! James Bond filmekbe is beleillö jelenetek közepette tudott csak elmenekülni Ukrajnából.

Janukovics „büne” mindössze az volt, hogy nem volt hajlandó aláírni az EU-társulási szerzödést.

A „tömeggyilkossági” vád ellene föleg erre a rejtélyes, orvlövészek által okozott tömegmészárlásra épül, melyröl a kémvilág és az „alternatív internet” már napok óta tudja, hogy valójában hamis-zászlós, GLADIO tipusú müvelet volt, amit a nácik követtek el jó hitleri „Reichstag tüz” mintájára.

Figyelmeztetés: csak erös idegzetüeknek.

Az alábbi cikk a Veterans Today weboldalon jelent meg, melyet az amerikai katonai hírszerzéshez, a DIA-hoz (Defense Intelligence Agency) tartozó ügynökök írnak:

http://www.veteranstoday.com/2014/02/27/the-rape-of-ukraine-phase-two-begins/

„Amerikai katonai hírszerzési források szerint a mesterlövészek az UNA-UNSO nevü ukrán ultra-jobboldali félkatonai szervezethez tartoztak.”

...

„Már több volt szovjet tagköztársaságban hajtottak végre piszkos müveleteket a NATO számára.”

...

„Victoria Nuland amerikai külügyi államtitkár és John McCain republikánus szenátor kapcsolatokkal rendelkezik az ukrán Szabadság Párt nyíltan antiszemita vezetöjére, aki elöszeretettel védelmezi a galíciai SS hadosztály II. világháború során elkövetett tetteit.

Az ukrajnai puccs egyik jelentös vetülete az európai és amerikai (neokon) oldalak közti belsö rivalizálás:

Zalán Eszter: Atlanti diszharmónia

Bazd meg az EU-t – fakadt ki az amerikai külügyér

Teljességgel figyelmen kívül hagyná az Európai Unió álláspontját Ukrajnával kapcsolatban az Egyesült Államok – derül ki abból a meglehetősen nyers hangvételű telefonbeszélgetésből, amely Victoria Nuland, az amerikai külügyminisztérium európai ügyekért felelős külügyi államtitkár-helyettese és Geoffrey Pyatt kijevi nagykövet között zajlott le nemrég. A telefonbeszélgetésre – amelyet minden valószínűség szerint az oroszok hallgattak le és szivárogtatták ki – a két politikus január 25-e után keríthetett sort.

...

„Nuland szerint Ukrajna sorsát a gazdasági tapasztalata miatt inkább Arszenyij Jacenyukra, a bebörtönzött exkormányfő, Julija Timosenko mögött álló Batykivscsina (Haza) párt vezetőjére kellene bízni. Ezzel többé-kevésbé Pyatt is egyetért, hozzátéve, Klicskóra az Oleh Tyahnibok fémjelezte szélsőjobboldali Szvoboda ellensúlyaként azért szükség van.

(és valóban, Jacenyuk is lett az ukrán miniszterelnök, ami bizonyítéka annak, hogy Victoria Nuland döntötte el Washingtonban, hogy ki legyen az új ukrán vezetö)

De vissza a febr. 20-i kijevi eseményekhez: miután Nuland a nyilvánosságra került hangfelvétel miatt kompromittálódott, az EU-s külügyminiszterek saját kezükbe vették a dolgok irányítását, immár az amerikai neokonok kihagyásával. Ezután született meg a tiszavirág életü egyezség Janukovics és az EU közt február 20-án:

Egyezség nagy kérdőjelekkel

S közvetlen ezután aktiváltatta a „mesterlövészes madam”, Victoria Nuland, McCain szenátorral karöltve, a hamis-zászlós tömeggyilkos akciókat, amikkel alaposan felszították az indulatokat Kijevben, s amiknek köszönhetöen a nácik át tudták venni eröszakosan a hatalmat.

De Nuland ezzel valójában szarvashibát követett el, ugyanis nemcsak az EU-s külügyminiszterek kezéböl csúsztatta ki ezzel szándékosan az irányítást, és juttatta ideiglenesen teljhatalomra a puccsista náci-neokon eröket, hanem a kiváltott destabilizációs és indulati lavinával - hosszabb távon - valószínüleg megpecsételte mind az egységes Ukrajna, mind magának az ukrajnai EU-s hatalomátvételnek a sorsát.

----------------------------------------------

Addendumok:

Írta: nem_programozhato, március 05, 2014

http://www.atv.hu/kulfold/2014...rol-percre

A mesterlövészeket, akik a kijevi tüntetőkre lőttek még február végén állítólag a Majdan vezetői bérelték fel - legalábbis erről beszél Urmas Paet észt külügyminiszter és Catherine Ashton az unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője egy most kiszivárgott telefonbeszélgetésben.

"Egyre erősebb a meggyőződés, hogy nem Janukovics, hanem valaki az 'új koalícióból' áll a mesterlövészek hátterében" - fogalmazott Paet a telefonbeszélgetésben.

"Azt hiszem ezt ki szeretnénk vizsgálni. Úgy értem ez fura, elég érdekes. Istenem" - válaszolta meghökkenve Ashton a február 25-i telefonbeszélgetésben.

Az észt külügyminiszter arra is kitért, hogy egy kijevi orvos szerint ugyanazok lőhették meg a tüntetőket és a rendőröket is.

"Hát igen, ez borzalmas" - felelte erre Ashton.

A beszélgetés az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) alkalmazottai tölthették fel az internetre, az észt külügy megerősítette a hitelességét.

Az európai "fömadamot", Ashtont, nem nagyon hatotta meg az észt külügyminiszter titkos beszámolója, és megtartotta a kényes információt magának.

Valószínüleg már tudta, hogy az amerikai "vadabbmadam", Victoria Nuland és McCain szenátor szervezték a háttérböl az akciót.

A teljes lehallgatott telefonbeszélgetés, azok számára, akik értenek angolul. A mesterlövészek 8:51-nél vannak említve.

--------------------------------------------------

nem_programozhato, március 06, 2014

Az új ukrán "elnök", Alexander Turcsinov (aki mellesleg Szemjon Mogiljevics egyik prominens gengsztere volt), valószínüleg választási csalással lett megválasztva, mint ahogy Janukovics is így lett "leváltva". Az ellenzék megszerezte és illegálisan felhasználta a Janukovics-párt sok elüldözött képviselöjének a szavazókártyáját.

csalas

Ukraine: The Law, the Putsch and the Imposter http://english.pravda.ru/opini..._putsch-0/

How, then, is Yanukovich ousted with "over 300 votes"?
...
And look at the picture showing members of the Rada holding the voting cards of other members. This explains the "vote". Multiple voting for absentee members. Ladies and gentlemen, the photograph on the left denounces massive electoral fraud.

----------------------------------------------

nem_programozhato, április 13, 2014

A nap videója

"Szavazás" az ukrán parlamentben:

---------------------------------------------------

nem_programozhato, szeptember 14, 2014

Idézet ebböl a korábbi "vészjelzéses" bejegyzesböl:

2014. május 28. Matolcsy kitessékeli a külföldieket az MNB-ből És közben nem röhögte el magát, amikor ilyeket nyilatkozik? Mi is a helyzet a kijevi puccs finanszírozásával, nem véletlenül a Magyar Nemzeti Bankon keresztül dölt szinte az összes külföldi pénz a nácikhoz Ukrajnában? Se a ballib sajtó, se a(z ál)nemzeti lapok, de még a kuruc in fos se szólt erröl még egy szót se. Sajnos a részleteit én se ismerem. De Soros György igen. Emlékeztetöül:

"...az álnemzeti Magyar Hírlap és Echo TV gusztustalan. Hol van Bogárka és Bayer Zsolt, miért nem írják meg, hogy Ukrajnában a nyugat náci eröket juttatott hatalomra? Tán nem látják a Maidan téren lobogó vörös-fekete Bandera-náci zászlókat? A cionisták a magyar sajtóban - akiknek amúgy tele van a szája a Holokauszt felemlegetésével - most nem írják meg, hogy Ukrajnában ugyanaz a náci erö jutott hatalomra, ami 1942-45 közt halomra gyilkolta a zsidókat." Egyébként most már világosnak kellene lennie mindenki számára, hogy a cionizmus és a nácizmus az ugyanaz az erö, ugyanis a kisebbségi kabbalista zsidók és a nácik közt van egy kapocs: a sátánizmus."

-------------------------------------

nem_programozhato, szeptember 14, 2014

"Bizonyos elemensek" (Soros kutyái mint Hende Csaba) az Orbán-kormányban továbbra is folytatják a náci rendszer támogatását Ukrajnában.
Ezekkel a T-72-es magyar tankokkal idöközben a nácik már gyilkolják is az orosz civileket Kelet-Ukrajnában, annak ellenére, hogy például az "ifjabb Thürmer" (alias Máté T. Gyula) ebben a Magyar Hírlap kommentárban tényleg mindent megtett, hogy elhazudja a botrányos fegyverüzlet puszta létét is.Csakhát a tények nem engednek, "az a bizonyos portál" még fényképeket is közölt a tankokról, amint áthaladnak a nyíregyházi vasútállomáson:2014. augusztus 12:

HULLADÉKVAS ÁRÁÉRT ELADOTT HONVÉDSÉGI HARCKOCSIK - ÚTBAN AZ UKRAJNAI HÁBORÚ FELÉ http://www.hidfo.net/2014/08/1...aboru-fele

Egy szemfüles olvasónk küldte be az alábbi fotókat, melyek a nyíregyházi vasútállomáson készültek augusztus 2-án. A közölt információk szerint a vasúti szerelvény Záhony felé tartott, ahol átlépte Ukrajna felé az államhatárt. A képek érdekessége, hogy ezeken valaha a Magyar Honvédség állományába tartozó T-72-es közepes harckocsik láthatóak.
...
A 22 db harckocsira adható minimálár bruttó 45 millió 220 ezer Ft volt. Ez azt jelenti, hogy egy darab harckocsiért kicsivel több, mint 2 millió forintot kellett kifizetni. Mivel feltételezzük, hogy az ajánlatok egymással versenyre keltek, így valószínűleg valamivel több pénzért kelhettek el a harcjárművek. Ma a világpiacon egy ilyen állapotú, használt, de még hadra fogható harcjármű értéke legalább 100 ezer USA dollár (megközelítőleg 24 millió Ft). Tehát itthon a piaci ár tizedéért értékesíthettek ilyen harcjárműveket.

----------------------------------------

nem_programozhato, szeptember 14, 2014

At atv.hu összes hazudozása ellenére ez a második magyar tankszállítmány is Ukrajnában fog kikötni:

2014. szeptember 6:

Csehországba vitték a magyar tankokat http://www.atv.hu/belfold/2014...r-tankokat

... a magyar T–72-es tankok valóban egy cseh cég telephelyére kerültek. A cég vezetője korábban azt állította: továbbértékesíti majd a harckocsikat. Hogy kinek, azt persze nem árulták el.
Hát én most elárulom: Ukrajnának!

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8418128128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása