Pokolra velük!

Pokolra velük!

A szlovák katonai titkosszolgálat 2014-ben egy oroszok elleni NATO atomtámadást hiúsított meg

2016. április 06. - nem_programozhato

Igen, minden jel szerint igaz a történet, ami akkor 2014-ben a whatdoesitmean.com-on is megjelent:

http://www.whatdoesitmean.com/index1776.htm

A szlovák katonai titkosszolgálat (kémelhárítás) és védelmi minisztérium oroszbarátabb elemensei voltak azok, akik meghiúsították, hogy a NATO és az USA végülis feladták a tervet, hogy meglepetésszerü atomcsapást mérjenek 2014 júniusában Oroszországra. Egyszerüen átadtak mindent az oroszoknak, amit a készülö csapásról tudtak, helyreállítva ezzel a hatalmi egyensúlyt.

Tudni pedig sokat tudtak, mivel a NATO itt, Közép-Európa felett gyakorlatozta be, hogyan lehet "elektronikus támadást" indítani az orosz radarrendszerek ellen az atomtámadással egyidöben:

13.6.2014:

Az utasszállító repülögépek eltünése a radarképernyökröl katonai hadgyakorlathoz köthetö

(Jets vanishing from Europe radar linked to war games)

http://www.reuters.com/article/us-europe-airplanes-safety-idUSKBN0EO1CW20140613

"Több tucat utasszállítógép tünt el a héten a radarképernyökröl az osztrák, német, szlovák és cseh légtérben, amit a szlovák hatóságok katonai hadgyakorlat - elektronikus hadviselés gyakorlásának - a számlájára írtak."

"Dozens of aircraft briefly vanished from air-traffic control radars in Austria, Germany, the Czech Republic and Slovakia this week and last in separate incidents that Slovak authorities blamed on military electronic warfare exercises."

8.6.2014:

Két újabb B-2-es stratégiai nehézbombázó - Death11 és Death12 - érkezett a Gloucestershire-i NATO légítámaszpontra:

https://uk.finance.yahoo.com/video/us-b-2-stealth-bombers-103021934.html

 

Ezeknek kellett volna beindítani a meglepetésszerü nukleáris atomcsapást. Lásd a numerológiát a nevükben: 11 (halál szimbóluma a Kabbalában) és 12 (isteni 12-es), a Death pedig magyarul halált jelent.

A napokban pedig szóbeli "frontális támadást" indított a neoliberális-náci-NWOs görény Richard Sulík (Gyurcsány itteni "megfelelöje") a katonai titkosszolgálat és védelmi minisztérium oroszbarátabb, normálisabb munkatársai ellen, abban reménykedve, hogy az új nemzeti párti védelmi miniszter elbocsátja öket - mivel, értelemszerüen, 2014 óta a NATO nem ad át minden katonai titkot Szlovákiának.

4.4.2016:

SaS párt: A katonai titkosszolgáinkkal a NATO-ban már a takarítónök se állnak szóba

(SaS: S vojenskými tajnými sa v zahraničí nebaví už ani upratovačka)

http://www.konzervativnyvyber.sk/sas-s-vojenskymi-tajnymi-sa-v-zahranici-nebavi-uz-ani-upratovacka/43595/

A neoliberális SaS párt szerint a következö három embert azonnali hatállyal meneszteni kellene:

Ľubomír Skuhra - a katonai titkosszolgálat vezetöjét

Róbert Tibenský - a védelmi minisztérium magasrangú munkatársát

František Blanárik - a védelmi minisztérium kontrollosztályának vezetöjét

Nem nehéz kitalálni, hogy ök voltak azok, akik átadták az oroszoknak 2014-ben, amit át kellett!

A legmegveszekedettebb náci-NWO-s elemensek itt Szlovákiában a SaS és "Egyszerü emberek" nevezetü pártokban találhatóak:

Richard Sulík - a SaS párt vezetöje, 2010-11-ben a szlovák törvényhozás elnöke

Igor Matovic - az "Egyszerü emberek" nevezetü párt elnöke

Daniel Lipsic - korábbi igazságügyminiszter, jelenleg a Matovic párt színeiben parlamenti képviselö

A pénzügyi szférában pedig Patrik Tkáč milliárdos vállalkozó, a J&T bank tulajdonosa köthetö még ehhez a partihoz (akit bövebben érdekel a téma, és tud szlovákul, az olvassa el a nemrég az oldal szlovák verziójába íródott cikket Agenti Śtvrtej ríše na Slovensku (A Negyedik Birodalom ügynökei Szlovákiában) címmel.

Ó igen, és Grendel Gábor (Grendel Lajos író fia, a képen jobb oldalon) szintén oszlopos tagja a Matovic pártnak, a képen Daniel Lipsic korábbi igazságügyminiszterrel (középen) látható:

Grendel

Ö is ezekkel a pszichotikus alakokkal van egy partiban, ami szerintem öt is minösíti. Lipsic 2014-ben személyesen is jelen volt Kijevben a Majdanon az ukrajnai neoliberális-náci erök támogatása céljából.

S azt se értem, a Magyar Közösség Pártja szerint is miért épp ezen genocid erök felé kellene annyira nyitni, melyeknek rejtett célja az emberiség 90 százalékának a kiirtása egy atomháború keretében:

MKP Országos Tanácsa: nyitni kell az SaS és az OĽaNO felé

http://www.korkep.sk/cikkek/politika/2016/04/02/mkp-orszagos-tanacsa-nyitni-kell-az-sas-es-az-olano-fele

(vagy tik is benne vagytok, faszikáim, annyira "meglepödnék", ha így lenne)

Bugár Béla, a Híd párt elnöke, szintén egy machiavellista elvtelen alak, de becsületére váljék, hogy biztonságpolitikai szempontból nézve most igenis a helyes, megfelelö erökkel kötött szövetséget. Bár a napokban mondtam egy nagyon csúnyát, amikor elolvastam, hogy hagyta magát belekényszeríteni abba is, hogy a szlovákiai magyarok továbbra is meg legyenek fosztva itteni állampolgárságuktól, ha felveszik a magyarországit is. A szlovákok a dolgot nemzetbiztonsági kockázatként értékelik, de viszont ugyanezen erök - nagyon helyesen - nemzetbiztonsági kockázatként értékelték ki, és állították le azt is, hogy a NATO atomcsapást mérjen Oroszországra.

Anyám országának katonai titkosszolgái viszont lejáratóhadjáratba kezdtek akkor 2014-ben a szlovákok ellen, azért jelent meg akkor ennek a náci-sátánista, magyar katonai titkosszolgálatokhoz köthetö alaknak, Molnár F Árpádnak is a pszi-op weboldalán annyi lejárató info a szlovák titkosszolgálatról:

2014.7.2:

Illuminátusok Bolygója (Pénz, Szex, Echelon)

http://echelon8.org/illuminatusok.htm

2014.7.18:

Mečiar háttérhatalmi jelzéssel búcsúzott (Néveri Zsolt kommentje (Szlovákia))

http://echelon8.org/meciar.htm

Ez a Néveri Zsolt nevü alak még itt is megjelent a pokolraveluk.com-on, ide is a szlovákokat erösen lejárató információkat kezdett el posztolni, lásd:

Tudatmódositás Szlovákiában!

Az én jóindulatomat ki- és felhasználva próbált itt pszichológiai lejárató játékba kezdeni a szlovák titkosszolgálat ellen. De többet nem fog, s jó lenne, ha email-eket se küldözgetne többé, mint most a napokban is újra tette a nem_progr@pokolraveluk.info-ra. Újból megkérném öt arra is, hogy olvassa el, amit már 2014 október 6-án is írtam neki a Leleplezte Rothschildot, kirúgták c. írás alá:

Jaj ne, engem hagyjatok ki ebböl Zsolti, én nem akarok itt se a izraeli-magyar titkosszolgálattal (vagyis veletek), se a szlovák titkosszolgálattal itt foglalkozni. Mivel nem tudom, nem tudhatom, hogy tényleg bajban vagy-e, vagy egy ravasz pszichológiai müvelet ez itt (a szlovákok ellen?),

Már akkor is sejtettem, hogy mire megy ki a játék, csak akkor még nem láttam a nagy képet. De most már igen.

--------------------------------------------------------

Addendumok

nem_programozhato, április 06, 2016

A napokban "rákérdeztem" ezeknek az oroszbarátabb, NATO ellenesebb eröknek a weboldalán, hogy jól látom-e, a SaS párt most miért zajog annyira a katonai titkosszolgák miatt, és igen, megerösítést kaptam, hogy jól látom!

Peskov: Hlavným terčom Panamských dokumentov je Putin
http://www.hlavnespravy.sk/peskov-hlavnym-tercom-panamskych-dokumentov-je-putin/763516

https://disqus.com/home/discussion/hlavnespravy/peskov_hlavnym_tercom_panamskych_dokumentov_je_putin_hlavne_spravy/#comment-2605994242

katonai_titk3

-------------------------------------

nem_programozhato, április 06, 2016

Ki állt amögött is, hogy Bugár most maximálisan kompromittálódjon kettös állampolgárság ügyben?

A neokonzervatív-náci SaS párt

Piszkos trükknek tartja Dostálék levelét a Most-Híd http://felvidek.ma/2016/04/piszkos-trukknek-tartja-dostalek-levelet-a-most-hid/

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8418128206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása