Pokolra velük!

Pokolra velük!

A szlovák titkosszolgálat szuperkurvája ölette volna meg Kuciakot? (1. rész)

2018. október 30. - nem_programozhato

Egy titkosszolgálati vakolókanalas frakciónak dolgozó, normálban mézes-mázos-csapdának használt közönséges kurva közvetítette volna Ján Kuciak újságíró megölését, ami miatt tavasszal majdnem színes-forradalom tört ki Szlovákiában?

Korábban én is foglalkoztam a témával a Holnap államcsínykísérlet lesz Pozsonyban c. írásban. Láss csodát, most, fél évvel késöbb, állítólagos fordulat történt az elkövetök felderítésében!

A csütörtökön Gútán őrizetbe vett Szabó Tamás, Miroslav Marček, Andruskó Zoltán és a pénteken elfogott Alena Zsuzsová rács mögött marad. Alena Zsuzsovát a gyilkosság megrendelésével gyanúsítja a bíróság,

A sajtó szerint "rendkívül profi elkövetök" névre regisztrált mobiltelefont használtak (!) a tett elkövetésének közvetlen közelében. Ezt erösíti meg a bírósági határozat is, amely alapján örizetbe vették öket:

https://a-static.projektn.sk/2018/10/uznesenie-o-vzati-do-vazby-30092018.pdf

De ez még nem minden! A határozat szerint négy nappal a gyilkosság elkövetése elött, 80 EURóért vásároltak két billentyüs mobiltelefont, melyekbe akkor elöször rakták be a névre regisztrált SIM kártyákat! Az egyik állítólagos elkövetö korábban rendör volt, tehát tudnia kellett, hogy minden le van hallgatva, s a cellainformációk alapján lokalizálható, hogy adott idöben mely mobiltelefonok mozognak egy adott tetthely szélesebb körzetében.

Bizony baromi hülye elkövetöknek kellett lenniük ezeknek az embereknek, s baromi "hülyének" a nagyságos szlovák rendörségnek is, amely ennek ellenére több mint fél évig nem tudta öket megtalálni?!

https://www.telefonguru.hu/wiki/IMEI

Az IMEI (International Mobile Station Equipment Identity) a mobiltelefonok azonosítására használt egyedi számsor, amivel az egyes készülékek egyértelmuen beazonosíthatóak. Az IMEI-re azért van szükség, mert a SIM-kártya nem a telefonhoz, hanem az adott elofizetohöz van rendelve, ráadásul cserélheto, azaz nem alkalmas arra, hogy magát a telefont azonosítsa. A szám segítségével az ellopott telefon helye is felderítheto, hiszen a hálózatba bejelentkezve a szolgáltató képes rögzíteni a mobil helyzetét.

A meggyilkolt újságíró anyósa még februárban tudtára adta a rendörségnek, hogy nézete szerint a gyilkosságnak február 21-én, szerda este nyolc óra után kellett történnie, mert ezután az idöpont után a lánya már nem reagált se a hívásaira, se a küldött SMS-ekre.

S igen, a bírósági dokumentum szerint is nagyon valószínü, hogy a gyilkosság ekkor történt!

Tehát, veszem a szerda este nyolc után a tetthely szélesebb körzetében található mobiltelefonok híváslistáját, s kezdem átfésülni azt. Különös figyelmet fordítok bármilyen nem megszokott, gyanús jelenségre. Gyanús például az, ha egy a tetthely közelében használt, adott IMEI azonosítószámú mobiltelefont akkor elöször (vagy azokban a napokban elöször) használnak egy adott SIM kártyával, pláne ha a SIM kártya nem helybeli lakos nevére van regisztrálva.

S kész, ennyi, nyomon vagyok! Ez tartott a nagyságos szlovák rendörségnek több mint fél évig úgy, hogy az eddigi történetének állítólagos legnagyobb nyomozócsoportja dolgozott az ügyön, "külföldi szakértök" bevonásával is!

Ah! Itt bizony valami nagyon nincs rendben, ez a kép bizony nagyon nem akar összeállni!

Vagy az elkövetök voltak elképesztöen hülyék, vagy a nagyságos rendörség mocskosabb egy görénynél, s politikusi megrendelésre úgy próbálja a "történteket" rávarrni ezekre az emberekre, hogy azok valójában meg se történtek, mivel a valódi elkövetök sérthetetlenek, lévén CIA/MI6-os védelem alatt állnak, s angol ügynökökkel egy ilyen jelentéktelen országban mint Szlovákia nem nagyon lehet lacafacázni!

A helyzet az, hogy minden jel szerint az utóbbi történt...

Sajnos létezik több más, már-már megmosolyogtató állítás is a nyomozati anyagokban, például hogy az állítólagos elkövetök, akik mögött állításuk szerint Marian Kocner dúsgazdag "nagyvállalkozó" állt, Zsuzsová csak a köztes láncszem volt, annak ellenére nem próbáltak elszökni Szlovákiából, hogy az ország legnagyobb kaliberü gyilkosságát követték el, hanem egy csendes, dél-szlovákiai kisvárosban, Gútán, csücsülve gondosan kivárták, hogy a rendörség ott megtalálja öket, gondosan megtartva még az állítólag a tetthely közelében használt mobiltelefonokat is, sötmitöbb, még állítólag egy illegálisan tartott fegyverarzenélt is gondosan maguknál tartottak, állítólag még drónokat is, hogy az is kompromittálhassa öket, s mindezt azután, hogy az állítólagos "megrendelöt", Marian Kocnert már hetekkel korábban letartóztatta a rendörség, tehát tudhatták, hogy Kocner kegyvesztett lett, s hogy a szlovák rendörség ezután mindenét vizsgálni fogja. A rendörség szerint azért nem próbáltak elszökni Gútáról, mert "nem volt pénzük", holott állítólag az ország egyik leggazdagabb embere bérelte fel öket, egy nagyhatalmú vakolókanalas-illuminátus, az izraeli Mosszad szlovákiai helytartója, aki mögött egy nagyhatalmú szlovák  titkosszolgálati frakció is áll, akik bármikor hozzáférhetnek a titkosszolgálat arzenáljához és eszközeihez.  S ez a titkosszolgálat se elbújtatni, se likvidálni nem próbálta öket, hanem inkább gondosan megtartotta öket, megtalálásra, mintegy relikviákat Gútán, annak ellenére, hogy állítólag az ország legnagyobb kaliberü gyilkosságát követték el!

Folytatás következik

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr7218128302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása