Pokolra velük!

Pokolra velük!

Amikor néhány gútai kisember ellen dolgozik az egész belügyi apparátus szinte a teljes szabadkömüves sajtóval karöltve ... (3.rész)

2018. október 31. - nem_programozhato

Amikor pár Kočner mellett küzdö szlovák vakolókanalason kívül nem áll ki mellettük senki ... beleértve a CIA által irányított "szlovákiai magyar" sajtót se. Ott bizony nagy a túlerö, amivel szemben nem egyszerü védekezni. De azért mégis lehetséges, csak jó nagyokat kell "ütni". És szarni jó magasról a személyiségi jogaikra. Üsd vágd, nem apád. Elöször is tisztázzuk, mi az a förtelmes undokság, ami "szlovákiai magyar" sajtónak nevezi magát, holott az USA-ból irányítják, és a globális szabadkömüves hierarchia felsö szintjein található amerikai-angolszász milliárdosok mint Soros, Lauder vagy Murdoch érdekeit képviseli. Nevezett úriemberek hatalmasabbak bármelyik közép-európai kormánynál.

A képen balról jobbra: David de Rothschild, Ronald Lauder és a pápa.

Forrás: http://www.worldjewishcongress.org/en/news/attacks-on-jews-are-anti-semitism-as-are-attacks-on-israel-pope-francis-tells-jewish-leader-10-3-2015

pope_lauder

Egy jó cikk Ronald Lauder magyarországi mocskos ügyeiröl:

A Lauder-kapcsolat

http://kitalaltujkor.blogspot.com/2012/12/a-lauder-kapcsolat.html

Már az se volt véletlen, amikor a 19. században Kossuth Lajos az Egyesült Államokba emigrált, és ottani dúsgazdag illuminátusok szolgálatába állt.

Már az se volt véletlen, amikor 1988-ban, egy évvel a "rendszerváltásnak" nevezett irányított komédia elött Duray Miklós az USA-ba ment "kiképzésre".

bumm.sk, parameter.sk, ujszo.sk, felvidek.ma, korkep.sk egyre megy, mindet ez az erö irányítja.

Ronald Lauder 1989-ben Bécsben volt amerikai nagykövet, a késöbbi fö CME-s üzleti partnere, Mark Palmer, pedig 1989-ben Budapesten volt amerikai nagykövet... A CME-t és rengeteg közép-európai,  "magántévéknek" nevezett agymosodát valójában a vakolókanalas "testvériség" tulajdonolja ...

Ronald Lauder egyik nagyapja egy Dunaszerdahely melletti magyar faluból, Gelléröl (Holice) származik. Édesanyjáról, Lauder Esztikéröl van elnevezve az Estée Lauder nevü kozmetikai világmárka és világcég. Ez tette öket az USA-ban szupergazdaggá. Erre hivatkozva formálja most magának a jogot egy amerikai kozmetikai nagyiparos, hogy ö irányítsa a háttérböl Szlovákiát és az egész világot! Ah!

Vajon szeretnél találkozni ezzel az ijesztö alakkal késö éjszaka egy eldugott utcácskában? Én esetleg csak akkor, ha egy géppisztoly is lenne nálam! Bemutatom Ronald Laudert, a Zsidó Világkongresszus elnökét és a 2001. szept 11-i hamis zászlós merényletek egyik kitervelöjét az ikertornyok ellen.

lauder

Mintha ugyanabból a puruttya genetikai-szeméttelep-állományból származna, höhö, mint a szintén dunaszerdahelyi származású Világi Oszkár, igen, az az alak ott Orbán Viktor homoszexuális partnere és bizalmasa, Mészáros Lörinc mellett.

vilagi

A vakolókanalas testvériség hozta létre az 1990-es években a dunaszerdahelyi maffiát is. Fenét, a világ összes maffiáját a "testvériség" hozta létre, nemcsak a jelentéktelen szerdahelyit.

Vakolókanalasok, milliárdosok, maffiozók, titkosszolgák, buzik és kurvák. Ez a háttérhatalom, ilyenek irányítják a háttérböl a világ összes országát. Lehangoló közeg. Indikátora annak, hogy az emberiség mint "civilizáció" csödöt mondott.

De visszatérve a Kuciak-ügyhöz... Kicsoda "Zsuzsová Alena", a gyilkosság állítólagos "megrendelöje".

Még az 1990-es években Olaszországban, közönséges kurvaként kezdte  a "pályafutását", ott ismerkedett meg gazdag olaszokkal, majd hazajött, és cégeket alapított velük Szlovákiában. Akkor figyelhettek fel rá a vakolókanalasok és titkosok mint "célszemélyre", aki gazdag külföldieket hozott az országba. Itthon kezdte el ismét "eredeti foglalkozását" is, immár vakolókanalas szuperkurvaként Kočner és nagyhatalmú titkosszolgálati frakciója szolgálatában, nagyhatalmú célszemélyek kompromittálására használták. Sokan haragudhattak rá a hatalmasok közül, akikkel korábban lefeküdt és ezzel zsarolhatová tette öket Kočner számára. Ilyen volt például Daniel Lipšic exbelügyminiszter, vagy Boris Kollár korábbi vakolókanalas milliárdos maffiozó, jelenleg egy parlamenti párt elnöke ... valószínüleg bosszúállás lehet az oka annak, hogy Zsuzsová lett kiválasztva arra, hogy most meghurcoltassék!

A gútaiak pedig, akik szintén messziröl ismerték Zsuzsovát, lényegében ártatlannak tekinthetök. Rossz kapcsolatrendszerük volt rossz idöben.. a titkosok már régóta figyelhették öket... Nem voltak maszületett bárányok, de gyilkosok se. Amolyan kisstilü verölegény-szegénylegények. A kurvák is csak kurvák, szeretik a pénzt és a faszt, de irtóznak a gyilkolástól, gyilkoltatástól.

A szabadkömüves sajtó mindössze annyi fényképes bizonyítékot tudott idáig felhozni Zsuzsová ellen, hogy néha találkozgatott Kočnerrel egy Pozsony melletti étteremben, ahová magával vitte a tinilányát is, akinek Kočner volt a keresztapja. Ha a tisztelt olvasó is egy gyilkosságot menne megszervezni, ön is okvetlen magával vinné a tinilányát? Aligha. Szerintem a lányt is a titkosszolgálat arra a bizonyos "legösibb szakmára" szemezgethette, mint korábban az édesanyját.

A Kočner vezette titkosszolgálati frakció 2012-ben lehallgatta és nyilvánosságra hozta Zsuzsová erotikus csevegéseit Daniel Lipšic ex-belügyminiszterrel. Maga Kočner állította rá akkor Zsuzsovát az ostoba, gigantikus szexuális étvággyal rendelkezö Lipšicre.

Nem csoda, most Daniel Lipšic volt az, akinek a legnagyobb volt a szája Zsuzsová megvádolásában, ö kürtölte tele a sajtót azzal, hogy állítólag Zsuzsová gyilkoltatta meg Kuciakot.  S erre, mintegy válaszként a Kočner mögött álló vakolónalas frakció újból nyilvánosságra hozta, hogy hat évvel ezelött maga Lipšic is találkozgatott Zsuzsovával!  Bammm, a "gránát", amit a nöre készült "hajítani", a saját kezében robbant fel.

Zsuzsová nevypisovala len Lipšicovi. Je to typická volavka, hovorí Kollár

https://domov.sme.sk/c/20932593/zsuzsova-nevypisovala-len-lipsicovi-je-to-typicka-volavka-hovori-kollar.html

A Kuciak-gyilkosság egyik vádlottja állítólag már "mindent be is vallott". Nemrég még egy bíró elött is megjelent. Vajon ki a fene látott már olyat, hogy egy vádlott álarcban (fekete símaszkban) jelenik meg egy bíró elött? Agyonverhették, kék-zöld az arca, azért vihették maszkban a bíró elé, ezért "vallhatott be mindent"? Egyáltalán ki az a símaszkos alak ott?

https://www.youtube.com/watch?v=gJFTi1ffihE

A másik állítólagos gútai elkövetö testvére pedig "felakasztotta magát", búcsúlevél nélkül.

Kuciak-gyilkosság – Megszólalt az öngyilkos fiú, Rigó Ronald édesanyja

https://www.bumm.sk/krimi/2018/10/19/kuciak-gyilkossag-megszolalt-az-ongyilkos-fiu-rigo-ronald-edesanyja

Na majd etessétek a kurva anyátokat ezzel. Ti öltétek meg a srácot, rohadékok, ti!

Hát itt tartunk most, meglátjuk merre/mivé alakul az ügy. De kezd bedurvulni.

egy vendég, október 31, 2018
És itt a Kuciak-pár valódi meggyilkoltatója, szerintem!

Tom Nicholson, az angol hírszerzés, az MI6 ügynöke. Az alábbi kép egy 2018. február 26-án készült interjú-cikkböl származik, melyet Monika Tódová, a DennikN napilap munkatársa készített Nicholson-al pár nappal a Kuciak gyilkosság után, és egy nappal azelött, mielött Nicholson örökre elhúzta volna a csíkot Szlovákiából.

Akinek van szeme, az látja! Látja a képen a "fényt", az il-lument/"Lucifer fényét", és látja rajta Nicholson fekete piramis alakú sapkáját. Látja, hogy maguk az elkövetök "valloták be" rajta az elkövetett nagy csínyt! Ilyenekkel szoknak "szórakozni", illetve kigúnyolni a teljesen vak, megvezetett néptömegeket, akik tízezres csoportokban bégettek akkor Pozsony utcáin mint a birkák!

2018.2.26:
Tom Nicholson: Kuciaka mohla zavraždiť talianska mafia s väzbami na slovenských politikov
https://dennikn.sk/1041480/tom-nicholson-kuciaka-mohla-zavrazdit-talianska-mafia-s-vazbami-na-slovenskych-politikov/

nicholson

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: egy vendég, november 01, 2018
Olyan "ártatlan", szimpatikus kinézetü fiatal hölgy ez a Tódová. Kevesen sejtik, hogy egy veszedelmes, teljesen gátlástalan fúria rejtözik az "ártatlan" kinézet mögött! Kevesen sejtik, hogy a CIA, újságírói álarc mögé bújt, szlovákiai "helytartójához" van szerencséjük!

Tudom, hogy itt vagy a laptopomban is kedveském, és hogy valamit értesz magyarul is, tudom én!

Az ember, ha vírusirtót kénytelen instalálni a gépébe, azzal teljesen "felnyitja" azt a CIA elött is. De bánom is én! Ha nem megy virusirtóval, akkor is figyelnek, csak másként, kvantumkütyükkel, miegyébbel ...

Mikor lesz vége az ámokfutástoknak, he? Hány halott lesz még?

És hogy mertek olyat firkálni, hogy "gúta a gyilkosok városa"? Nincsen bör a pofátokon, egy kevés se?

https://dennikn.sk/1257147/tiche-mestecko-vrahov-reportaz-z-kolarova/?ref=tit

Kezdem az ilyet személyes sértésnek venni.. emlékszel, tavasszal is ki volt az, aki hozzájárult ahhoz, hogy ne tudjátok olyan jól eladni a "forradalmatokat" a külföldi sajtó szemében? Csinálhat a köztársasági elnök most is annyi nemzetközi sajtótájékozhatót, amennyit csak akar ... meg is baszhatjátok!

Heh, ki hitte volna, ez a két fúria a leggátlástalanabb firkász talán az egész országban! Tódová a DennikN-böl és Vrabec Mária az Új Szó-búúú. Két vakolókanalas "testvér leány". Amit Vrabec Marika is levert a Vasárnapban és az Új Szóban a gútaiak ellen... hihetetlen és elképesztö. Pár eurócskáért ekkora gátlástalanságot. Nem fizet tán jól a Lauder, hogy ennyire ragaszkodtok minden centecskéhez? Mire köööö a píz olyan nagyon, tán ránctalanító krémekre? Azt se ad a Lauder ingyen, még Estée Lauder krémeket se? Kenjétek be magatokat kedveskéim fossal, a kollegáitokat is!

Szégyen és gyalázat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr7718128306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása