Pokolra velük!

Pokolra velük!

Miért került Marián Kočner Ronald Laudernek, a Zsidó Világkongresszus elnökének a célkeresztjébe? (2. rész)

2018. október 31. - nem_programozhato

Miért lett Marian Kocner kegyvesztett, s miért próbálják most Lauder megrendelésére rávarrni a Kuciak ügyet? A válasz:  Kocner 70 millió eurós (22 milliárd forint) követelése a Markíza magántévé és annak förészvényese, a Lauder által tulajdonolt CME médiabirodalommal szemben, melyet Lauder nem akar kifizetni.

Két nagykaliberü ügy, a Kuciak gyilkosság (a korábbi kormánydöntési kisérlet) és a Lauderrel szembeni 70 millió eurós követelés szálai futottak össze, ezért a jelenlegi fejlemények.

22.06.2018.

Kočner zrejme vedel, čo ho čaká

https://www.aktuality.sk/clanok/600819/tyzden-v-kocke-daga-danisa-kocner-zrejme-vedel-co-ho-caka/

Silný súper

Vyzerá to tak, že Kočner proti Markíze rozohral spor, ktorý je nad jeho sily. Tu totiž nejde len o televíziu Markíza, ktorá má ručiť za údajné Ruskove zmenky. Pri sume takmer 70 miliónov eur už ide o problém akcionárov Markízy. Teda o problém americkej CME a jej zakladateľa Ronalda Laudera, jedného z najvplyvnejších amerických mediálnych investorov. Kočnerom, resp. zmenkami sa mala už opakovanie zaoberať rada CME. Zmenky v objeme 70 miliónov zaťažujú jej účtovníctvo, znižujú hodnotu akcií na burze a komplikujú plánovaný predaj televízií v Európe. Lauderova CME, spojená s gigantom Warner Media, využije všetky právne páky na ochranu svojich záujmov. A svojho majetku.

Szlovákiában sajnos a következö helyzet állt elö:

1. A Kuciak-gyilkosság nem lett kinyomozva, mivel a valódi elkövetök CIA/MI6-os védelem alatt állnak. Emiatt viszont lecsökkent a lakosságnak a rendörségbe és a kormánypártokba vetett bizalma, mivel az ellenzéki kormánydöntöjelölt/CIAs sajtó elhitette a lakossággal, hogy a Kuciak-gyilkosság mögött a kormánypárt és hozzá kapcsolódó olasz szervezett bünözöi körök állnak. A kormánypártnak is sajnos idövel az lett az érdeke, hogy "találjanak valamilyen elkövetöket", s így próbálja meg valahogy tisztára mosni magát. Bár ez nem fog olyan könnyen menni, mert Kocnernek rengeteg kormánypárti kapcsolata is van/volt. Kocner magasrangú illuminátus volt, míg ki nem csinálták, a kormánypárti és ellenzéki oldalt egyaránt befolyásolgatta, de olyan nagy hallal mint Lauder már ö se bírt. A nagyon nagy hal megette a kisebbet, egyszerüen ez történt!

2. A Lauder szolgálatában álló CIA/MI6-os ellenzéknek pedig ki lett adva az ukáz, hogy bármi áron kompromittálják Kocnert, mert Lauder nem akarja kifizetni a 70 millát ... Mivel a cionista Zsidó Világkongresszus elnöke jóval nagyobb hatalmú ember a szlovák kormánynál, így utóbbi nem tehetett mást mint belemenni abba, hogy Kocnert a Kuciak üggyel csinálják ki, hogy rávarrják az egészet. Ez ellen természetesen az ellenzéknek se volt kifogása, mert most már egyrészt szajkózhassa, hogy Kuciakot a "kormánypárti maffiozó Kocner" tetette el láb alól, másrészt ezzel tökéletesen le tudja fedni a valódi elkövetöket.

Hogyan és mikor keletkezett a 70 milliós követelés?

Ez egy hosszú történet, melynek szálai még 1998-ba nyúlnak vissza, Vladimir Meciar akkori miniszterelnök hatalmának a megdöntéséhez, melyben a Markíza magántévének (és a nyugati titkosszolgálatoknak) nagy szerepe volt. És igen, Marián Kočnernek is, aki akkor eljátszotta a "maffiozó rosszfiút" azzal, hogy a maffia-csoportjával "el próbálta foglalni" a Markíza magántévét közvetlen az 1998-as választások elött, és azt a látszatot keltette, hogy emögött Meciar áll, holott semmi se állt távolabb az igazságtól. Kocner cégének valóban voltak követelései a Markízával szemben, de csak üzleti jellegü dologról volt szó, nem politikairól, Meciarnak pedig végképp nem volt semmi köze az egészhez. A CIA, és Meciar ellenzéke erre hatalmas tüntetést szervezett a tévé székháza elé, ahol megjelentek a "Markíza védöi" akik a "demokrácia és emberi jogok védöi" (ismerös?) szerepében tetszelegtek, és rengeteg ember fejét bolondították el a tévéállomáson keresztül, ami aztán Meciar rendszerének a bukásához vezetett, mivel a tévé igazgatója, Pavol Rusko is Meciar ellen fordult. Kocner a vállalt "rosszfiú" szerepéért késöbb böségesen meg lett jutalmazva a Lauder-banda által, meg lett neki engedve többek között, hogy a késöbbi Dzurinda és Fico kormányok idején annyit lopjon és privatizáljon az állami vagyonból, amennyit csak akar, így az ország egyik leggazdagabb embere lett belöle.

Kocner (jobbról) a Markíza TV "elfoglalásakor", annak székházában 1998-ban. Mellette Pavol Rusko TV igazgató:

Ezek pedig itt a "Markíza védöi", amint 1998-ban a tévé székháza elött szónokolnak, amint "védik a demokráciát". Balról Mikuláš Dzurinda, jobbról Rober Fico. Dzurindából késöbb Szlovákia kétszeres miniszterelnöke lett, Ficoból pedig késöbb Szlovákia háromszoros miniszterelnöke lett! Ezzel persze nem azt akartam mondani, hogy a Lauder féle cionáci kabbalista-sátánista elitista zsidók uralják a világot, dehogyis!!!

Ez itt pedig Kocner Ruskóval jelen korunkban. Az 1998-as "ellenségeskedés" megjátszott volt, valójában mindigis barátok voltak!

A Lauder banda 2000-ben felvásárolta Kocner Gamatex nevü cégét is, természetesen jelentösen túlárazva, továbbá Kočner és Pavol Rusko tévéigazgató aláírtak egy szerzödést Lauder CME-jével, melyben vállalják, hogy csúcspolitikusi kapcsolataik révén (Kocner személyes ismeröse lett mindkét késöbbi miniszterelnöknek) 2012-ig biztosítják, hogy a Lauder magántévé zavartalanul müködhessen, gyakorlatilag a törvények felett álljon, minisztériumi szinten se legyenek gondjai a müsorszórási engedélyével, és hasonlók. Kocner és Rusko ezt be is tartották, de nem ingyen! Még 2000-ben több tíz millió euró értékü váltók kibocsátására került sor a Markízát tulajdonló cég részeröl (a CME leányvállalata), melyeket 2015-16-ban kellett volna pénzre váltani, hogy Kocner és Rusko megkapják a jutalmukat. Csakhogy, Lauder átvágta öket, azt mondta nekik, hogy tölem többet egy centet se kaptok! Ha pedig ugrálni fogtok, ki foglak csinálni benneteket!

 

Mindkét úriembert 2018. júniusában letartóztatták:

Po Kočnerovi zadržala polícia aj Pavla Ruska, pre oboch žiada väzbu

https://dennikn.sk/1158556/po-kocnerovi-zadrzala-policia-aj-pavla-ruska/

Ruskót késöbb szabadon engedték, mert beadta a derekát. Kočner viszont tovább ugrált, így letartóztatásban maradt. Mivel nem hajlandó beadni a derekát, így most a Kuciak-gyilkosság rávarrásával próbálják megtörni.

Folytatás következik

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8518128304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása