Pokolra velük!

Pokolra velük!

A szlovákiai magyar parlamenti képviselet hiányáért Orbán Viktor a felelös

2020. június 20. - nem_programozhato

Normál igyekszem nem foglalkozni az itteni kisebbségi politikával, de ezt fontosnak tartottam mégis leírni, mert újabban túl divatos lett minden kudarcot az itteni magyar pártokra fogni.

Szóval, a két legnagyobb szlovákiai magyar párt nagyonis tisztában volt vele, hogy amennyiben nem közös választási listán indulnak a jelöltjeik, úgy megeshet, hogy a választások után egyik párt sem jut be a szlovák parlamentbe. Az egyesülés terítéken is volt, de az utolsó pillanatban Orbán Viktor felvette a telefont, és a Magyar Közösség Pártjának MEGTILTOTTA, hogy erre sor kerüljön. Ez a cigányész nekem bizony már "magas", s tulajdonképpen csak egyetlen logikus magyarázat van rá, ahogy itt írják:

https://nepszava.hu/3077393_kentaurbeszed-vege-a-dalnak

Néhány hónappal a választások előtt az MKP és a Híd vezetői rádöbbentek, hogy az elmúlt évek során úgy tönkreverték egymást, hogy egyiküknek sincs esélye a parlamentbe jutásra. Megvolt tehát az előbb említett közös cél, és lett volna értelme az összefogásnak. Egy közös, ún. választási párt biztosan elérte volna az 5 százalékot. Mindkét párt vezetői tudták, hogy a legkisebb közös nevező - a parlamentbe jutás - alapján kell megoldást keresni. Néhány megbeszélés után a Híd és az MKP legfelső vezetői bejelentették, hogy megtalálták (meg fogják találni) a megoldást. Mégiscsak lesz magyar parlamenti képviselet Szlovákiában. Aztán megcsörrent a telefon az MKP irodájában. Pestről jött a hívás. A telefonáló elmagyarázta az MKP vezetőinek, hogy az együttműködésen kívül van más megoldás is. A nem együttműködés. Február 29-én egyik párt sem érte el az 5 százalékot. Ám szomorúságra semmi ok. Az MKP az elmúlt évek során egyszer sem jutott be a parlamentbe, de a jószívű barátok támogatásának köszönhetően a párt túlélte a hét (tíz!) sovány esztendőt és a hűséges pártvezetők is helyükön maradhattak. Meg vagyok győződve arról, hogy az MKP ki fog bírni még egy parlamenten kívüli ciklust. És abban is biztos vagyok, hogy a Híd ebben a formában nem fog többé talpra állni. Tehát a következő választásokon az MKP-nak nem lesz ellenlábasa Szlovákiában. Jól ki volt ez spekulálva!
Orbán azóta magát az MKP-t is meg akarja fojtani, mert túl radikális, és ellentétes a magyar államérdekekkel az itteni magyar párt álláspontja az új szlovák Matovics kormánnyal szemben. Ne tévesszen meg senkit a június 4-i sok szép trianonozás, a pár nappal ezelötti szlovák-magyar miniszterelnöki találkozón már jakobinus nyuszi ugrott ki a bokorból!
egy vendég, június 29, 2020
Az új szlovák miniszterelnök, Matopiccs, mely nemcsak a szlovákok jelentös részét tette színbolonddá, de a szlovákiai magyarok egy részét is, innen a szavazathiány a szlovmagy pártokra...

Matopiccs új jelöltje a szlovák föügyész tisztségére nem más mint Daniel Lipšic, korábbi (i)gazságügyi és belügyminiszter, akit kitünö jelöltnek tart. Lipšic fogja Matopiccs szerint megtisztítani Szlovákiát a "maffiától". Hogy nem esett össze, a szönyegen fetrengve a hasát fogva az önkívületlen röhöhögéstöl, amikor ezt kijelentette! A Kuciak pár meggyilkolása miatt ártatlanul megvádolt illuminátus-maffiozó figura Marian Kočner bizalmas csevegései során "arci-ördögnek (szuperördögnek)" és "gambínónak" nevezte Lipšicet:

https://www.infovojna.sk/article/threema-lipsic-a-sef-penty-hascak-spolu-uzavreli-dohodu

Lipšica, ktorý je pre Kočnera „arcidiablom“, tituluje často ako Lipsteina, Gambina alebo Gamboša.
Gambínó, hmm!

Nektek itt már alighanem ismerös ez a név. Az ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain" c. írásból:

A Máltai Lovagrend irányítja az uralkodóházakat, a kormányokat, a titkosszolgálatokat, a nemzetközi bankrendszert és a világ szinte összes maffiáját, beleértve a hatalmas drogcsempész hálózatokat is.
Trump másik - alacsonyabb rangú - háttérhatalmi mentora a homoszexuális kazár-zsidó Roy Cohn volt, aki körül hemzsegtek az olasz szervezett bünözöi figurák, pláne a hírhedt Gambino bünszövetkezet maffiozói.
Nekik dolgozik Szlovákia föügyészjelöltje is, azért nevezte öt Kočner "Gambinonak". A szlovák parlament elnöke, Boris Kollár, aki szintén Lipšic vakolókanalas-maffiozó galerijéhez tartozik, a pályafutását szintén drogcsempészettel kezdte, pitiáner kis bünözöként, egy korábban meggyilkolt vakolókanalas-maffiozó, bizonyos Steinhübel, höhö, "startereként". A szlovák parlament jelenlegi elnöke volt az, aki mindig beindította a maffiozó autóját, hogy amennyiben bomba van benne, ne a maffiozó repüljön vele a levegöbe ... Szlovákia jelenlegi munka és szociális ügyi minisztrere, Milan Krajniak, a drogcsempész Máltai Lovagrend tagja, korábban szintúgy hatalmas, a drogbizniszböl származó pénzek tisztára mosásával is foglalkozott. Ö szintúgy Lipšic amero-gambínós bandájához tartozik.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: egy vendég, június 29, 2020
Az alábbi képen a szlovák parlament jelenlegi elnöke, Boris Kollár, egy másik vakolókanalas-maffiozó banda, az Ondrejcak klán tagjaival látható 2006-ban Kubában. Ondrejcák 2011-ben összekapott az akkor belügyminiszter Lipšiccel, így öket akkor Lipšic lecsukatta. Kollárból viszont a szlovák parlament elnökét csináltak ...

Érdekes módon a maffiozók családtagjai nem láthatók a 2006-os kubai felvételeken, lehet, hogy ott sem voltak, mivel a vakolókanalas drogcsempész-banda "üzleti úton" volt Kubában, s a Castro rezsim titkosszolgálatával találkoztak?
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/386309-spajanie-borisa-kollara-s-mafiou-pokracuje/ kollar_kuba

A kubai és venezuelai rezsim hatalmas pénzeket kaszál be a máltai lovagrendes drogbizniszböl, Kuba és a venezuelai Margarita sziget egyfajta "logisztikai központjaként" müködik a Dél-Amerikából indított kokain szállítmányoknak.

Drogcsempészek venezuelai hátsó kapuja Európa irányába: a Margarita sziget
(Drug smugglers found a backdoor to Europe — through Venezuela)
https://www.businessinsider.com/colombian-traffickers-used-margarita-island-venezuela-to-smuggle-drugs-2019-12

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: egy vendég, június 30, 2020
Orbán Viktor ezt tette ki a facebook oldalára egy nappal a szlovák miniszterelnökkel való találkozója után:

95. Eső - Margaret Island – (HIVATALOS VIDEOKLIP)
https://www.facebook.com/orbanviktor/posts/10158318195156093

Véletlen? Vagy sem?

Jé!

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: egy vendég, június 30, 2020
Pervitin terjesztése miatt Szlovákiában olyan súlyos büntetéseket lehet kapni mint máshol gyilkosságért.

Például 15 évet! Ezzel dicsekszik itt a szlovák rendörség:

PERVITÍN UŽ DOVARIL: TERAZ MU HROZÍ 15 ROKOV NATVRDO https://www.facebook.com/policiaslovakia/posts/2950175058346030

Ezek az igazságtalan büntetések még Lipšic minisztersége alatt lettek bevezetve. A vakolókanalas állammaffia nem szereti a konkurenciát, így aki "saját szakállára" terjeszt drogokat, az állati szigorú büntetést kap, míg a vakolókanalas drogterjesztö hálózatok szinte soha nem kerülnek horogra, mert ezeket nem nyomozhatja ki a rendörség.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr8318128336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása