Pokolra velük!

Pokolra velük!

Az új pápa is "náci"

2013. március 15. - nem_programozhato

new_world_pope2013. márc.21-i megj: A Time magazin legújabb számának borítója :-)

-------------------------------------------

Mint ahogy a Vatikán weboldalán is szerepel:

http://www.news.va/en/...bergolio-elected

Billowing white smoke appeared from the chimney over the Sistine chapel at 7:06 p.m "

...

"Gomolygó fehér füst jelent meg a Sixtus-kápolna kéményéböl 7:06-kor" (2013. március 13-án)

Vagyis 13.3.13-án 7:06-kor (7+6=13). Aki esetleg nem akarná ezt elhinni, látva pusztán az amúgy szembetünö sátánista-illuminátusi numerológiát, az elég, ha beleolvas az atv.hu mai hírébe afelöl, hogy kik is fognak a pápához ellátogatni Rómába:

„Isten bocsássa meg nektek”- mondta a pápa az őt megválasztó bíborosoknak

http://atv.hu/kulfold/20130315_isten_bocsassa_meg_nektek

"Számtalan hivatalos delegáció érkezik Rómába, biztosnak tűnik Joe Biden amerikai alelnök, Angela Merkel német kancellár, Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke, José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke, Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke, a francia és a spanyol miniszterelnök, a spanyol trónörökös, a lengyel államfő"

(Orbán nem is megy, vagy ö már a sátánnak is túl erös kafé?)

Ezek bizony azok a körök, akikröl már én is többször írtam ezen a weboldalon, például A második világháború utolsó, legrejtélyesebb csatája c. írásban, eképp:

"A Gizeh Intelligence jelenleg a Bilderberg-összeesküvés támogatója, mely az emberiség kétharmadának a kiirtására törekszik. Németországban a Rockefeller és Bush klánok, valamint a Vatikán segítségével hatalomra juttatták Angela Merkelt, az EU élére pedig a jezsuita Herman van Rompuyt és a hasonlókat ültették. Ezek a nácik jelenleg szövetségesei minden olyan erönek, mely a jelenlegi emberiség fejlödésének a megállításán dolgozik"

...

Érdekes párhuzam, hogy hasonlóan ahhoz, mint ahogy a második világháború végén is az amerikai-szovjet szövetség volt a megállítója az emberiség ezen ösi ellenségeinek, úgy most is az amerikai gnosztikus szabadkömüvesség lehet a megállítójuk, Oroszország és Irán segítségével."

 

Ezek bizony a "régi rend" (az ún. "Old World Order"), vagy ha még messzebre megyünk vissza, az eltitkolt 13-ik vérvonal a dán törzsböl (innen az illuminati 13-as), vagy még kifejezöbben írva az ún. "fekete bárányok" mostani képviselöi!

(a 13-ik vérvonalból lettek a mai európai uralkodócsaládok, majd azok a hatalmi körök, akik jelenleg a Bilderberg konferenciákat szervezik, mint a holland uralkodóház, a Windsorok, a spanyol uralkodóház stb., s jelenleg a harmadik világháború (Armagedon) kirobbantásán munkálkodnak bizonyos vatikáni körökkel karöltve, lásd Az emberiség származása - 2. rész c. írást)

S hogy kerül ebbe a bizarr társaságba Joe Biden, az USA alelnöke? Azért mert ö is a Vatikán embere.

"Némák maradtak" az amerikai hivatalos szervek Biden pápával való találkozása felöl (mármint a korábbival)

 

(US Officials Mum After Biden Meets With Pope)

http://www.newsmax.com/US/EU-Vatican-US/2011/06/03/id/398739

"Vatican officials said the meeting was strictly private and U.S. officials declined to give details."

A Vatikán és az amerikai hivatalos szervek a látogatás "kizárólagos magánjellegére" hivatkozva nem adtak ki semmilyen tájékoztatást.

Bident mindig is Ratzinger irányította, ezután pedig az új pápa fogja. A helyzetet szépen jellemzi ez a még 2011-es ONI kiszivárogtató írás:

http://www.whatdoesitmean.com/index1490.htm

"Fontos még megjegyezni, hogy azonkívül, hogy az USA legfelsöbb bíróságán keresztül Rómának teljes befolyása van az amerikai törvényalkotásra, a tényleges amerikai elnök valójában a jezsuita "müveltségü és irányítás alatt álló" alelnök Joe Biden, akit közvetlen a német náci pápa XVI. Benedek irányít.

...

"Az ellenpólusnak számító Obama viszont szintén nincs szövetségesek nélkül, Irán támogatásán kívül vele vannak bizonyos "Templomos Lovag" elemensek az amerikai hadsereg vezérkarából (a "Pentagon tábornokai", én így szokom emlegetni öket), valamint egyes korábbi szovjet és mai kommunista körök (lényegében a mai orosz vezetés, Putyin és Medvegyev)"

Ezek az információk sajnos "nem publikusak", a fösodratú médiumokban ne keressen ilyeket senki.

De hogy "vicc" formájában is lehet ilyen bizalmasabb információkat felemlegetni, arról nemrég maga Barack Obama tett tanulságot egy díszvacsorán :

http://politicalticker.blogs.cnn.com/2013/03/09/president-joking

“(The) vice president is still ambitious. But let's face it, his age is an issue. Just the other day, I had to take Joe aside and say, ‘Joe, you are way too young to be the pope,’” Obama said.

 

 

 

"Az alelnök még mindig ambíciózius. De vegyük tudomásul, hogy a kora akadály. Másnap félre is hívtam, s diszkréten közöltem vele: Joe, ahhoz még nem vagy elég idös, hogy pápa legyél! - mondta Obama"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr5518128066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az isteni tizenkettes és a sátánista-dánita tizenhármas szám | 2016.01.03. 09:52:47

[…] A jelenlegi pápa 13.3.13-án este 7:06-kor (7+6=13) lett megválasztva. […]
süti beállítások módosítása