Pokolra velük!

Pokolra velük!

Duterte úr a Fülöp-szigeteken NWOs-cionáci népirtást "tesztelget"

2017. február 19. - nem_programozhato

Olyat amire Orbán úr a stadionokat építteti.

Hogyan lehet egy népirtást levezényelni úgy, hogy azt a közvélemény lényegében elfogadja? Úgy hogy a kiirtandó elemenseket - akik útjában állnak a cionáci NWO-s globális rendszernek - drogfogyasztóknak, antiszociálisoknak meg hasonlóknak bélyegzi. A receptet már Hitler úr is ismerte.

2016. okt. 1:

Rodrigo Duterte 3 millió drogfogyasztó kiirtását tervezi, és Adolf Hitlerhez hasonlította magát

(Rodrigo Duterte vows to kill 3 million drug addicts and likens himself to Hitler)

https://www.theguardian.com/world/2016/sep/30/rodrigo-duterte-vows-to-kill-3-million-drug-addicts-and-likens-himself-to-hitler

Dutertén keresztül a ciók bizony NWO-s népirtást "tesztelgetnek" a Fülöp-szigeteken, azt, hogyan reagál rá a (világ)közvélemény. Elöször csak a kábítószer-kereskedöket gyilkoltatták, aztán már a "drogfogyasztókat" is, aztán bárkit akire bizonyítás kényszere és bírósági ítélet nélkül egyszerüen rámondják, hogy "fogyasztó" (aka rendszer-ellenes)

Bizonyíték nélkül bármelyik rendszerellenes-beállítottságú emberre rámondják, hogy "fogyasztó", és azonnal agyonlövik.

Hitleri...

2017. febr. 4:

A katolikus egyház megelégelte Dutertét

http://888.hu/article-a-katolikus-egyhaz-megelegelte-dutertet

"A szegények körében sok helyen rettegés uralkodik. Véleményük szerint sok embert nem is a drogok miatt öltek meg" – áll az egyház pásztorlevélben."...

Egyes hírek szerint a rendőrség drogellenes akcióinak 97 százaléka a gyanúsított halálával végződik, ami arra utal, hogy a rendőrök egyszerűen meggyilkolják az embereket.

Duterte úr bizony náci és tele van szarral.

2016.10.4: Duarte elnök megint elküldte a pokolba Obamát http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/duarte_elnok_megint_elkuldte_a_pokolba_obamat/2491901/

Még szerencse, hogy a balos kommunista frakció (Ferenc pápa az egyházon keresztül és korábban az Obama adminisztráció) valamennyire féken tudta/tudja tartani Duterte urat. De most már tényleg csak Ferenc pápa és az egyház maradt, már Obama is kinn van a képböl.

2016. 12. 2: Donald Trump fehér házi hivatalos látogatásra hívta meg Rodrigo Dutertét

(US President-elect Donald Trump invites Philippines' Rodrigo Duterte to 'visit White House next year)

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-president-elect-donald-trump-phillipines-rodrigo-duterte-visit-white-house-next-year-a7452741.html

US President-elect Donald Trump shared a telephone call with Rodrigo Duterte and invited him to visit the White House next year during
Trump telefonon beszélt a fülöp-szigeteki elnökkel, majd washingtoni hivatalos látogatásra hívta meg.

Cigó, te még nem hívtad meg Magyarországra Duterte urat?

A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat. A terv szerint nem is igazán munkatáborként fognak müködni ezek, hanem azonnali, gyors, "iparszerü" kiirtás lesz bennük kivitelezve. Villámgyorsan és tömegesen. A technológiák meg vannak hozzá.

Utálok ilyen horror-szerü dolgokkal "ijesztgetni", de leleplezés céljával mégis meg kellett tennem.

---------------------------------------------------------------------

Addendumok

nem_programozhato, február 20, 2017

Nekem úgy tünik, hogy Mexikóban is népirtás készül:

2017.2.7:

Trump szerint Mexikó nem győzheti le a kartelleket az USA nélkül http://888.hu/article-trump-szerint-mexiko-nem-gyozheti-le-a-kartelleket-az-usa-nelkul

Donald Trump megerősítette korábbi álláspontját, miszerint Enrique Pena Nieto mexikói elnöknek "gondjai vannak" a drogkartellekkel és szüksége lehet az Egyesült Államok segítségére. Az elnök ezzel visszautalt a mexikói elnökkel folytatott múlt heti telefonbeszélgetésére, amelyben azt közölte vele, hogy ha Mexikó nem képes megbirkózni a drogkartellekkel, akkor Washington csapatokat küld déli szomszédjához, mert ezek a bandák "megmérgezik a fiatalokat" az Egyesült Államokban és szerte a világon.
Ez ugye felettébb érdekes álláspont, a világ drogkereskedelmét ugyanis a háttérhatalom futtatja a titkosszolgálatain és szabadkömüves hálózatain keresztül, különösen a CIA van benne nyakig a dologban, ami a kolumbiai és - az amerikai hadsereg segítségével - az afgán kábítószer kitermelést is fenntartja, söt, a dolog pikantériája az, hogy a polip feje bizonyos vatikáni titkos társaságoknál van (Opus dei, Máltai lovagrend stb., akik a világ titkosszolgálatait is felügyelik, s ezeken keresztül a világ kábítószerkereskedelmét is )

Szóval Mexikóban most maga a "róka" ajánlotta fel magát, hogy "megvédi a tyúkólat"...

De hagyjuk a viccelödést, mert a helyzet komoly, és igen, nekem úgy tünik, hogy itt is népirtás készülödik.

Bemegy a hadsereg, elöször elkezdi irtani a kábítószerkereskedöket, aztán a "fogyasztókat" is, aztán bárkit, akire ráfogja, hogy "fogyasztó" ... aztán a szegényeket, rendszerellenes-lázadókat, keresztényeket ... mint ahogy már a Fülöp-szigeteken teszi is ... mindenkit akit "veszélyesnek" vagy egyszerüen feleslegesnek ítél,  jó náci módra.

 

egy vendég 2017-02-20

A szlovákiai Máltai Lovagrend egykori elnöke lesz a SIS-igazgató?
http://parameter.sk/szlovakiai-maltai-lovagrend-egykori-elnoke-lesz-sis-igazgato

Az Úr titkosszolgája
http://ujszo.com/online/kozelet/2016/07/04/az-ur-titkosszolgaja

A szeretetszolgálattól a titkoshoz

Anton Šafárikot egyházi kapcsolatainak köszönhetően 2007-ben a Máltai Lovagrend tagjává fogadta, a rendnek tagja Sokol érsek és Stanislav Zvolenský pozsonyi érsek is. 2011 és 2014 között Šafárik a Máltai Lovagrend Szlovákiai Önkénteseinek elnöke volt, gyakran adományokat osztott Zvolenský érsek társaságában.

....................

Az egyházi vezetök, "a papok" irányítják a titkosszolgálatokat is, csak ezt akartam mondani

egy vendég 2017-02-20

Ja és a Máltai Lovagrenden belül most totális belharc van a Ferenc pápához (kisebbik rossz) és a Donald Trumphoz hü cionáci frakciók (totál gonosz, genocid erök) közt.

2017.1.25.
Ferenc pápa lemondatta a Máltai Lovagrend nagymesterét
http://www.origo.hu/nagyvilag/20170125-lemondott-a-maltai-lovagrend-nagymestere-ferenc-papa-felkeresere.html

2017.2.6.
Ferenc pápát támadó plakátok lepték el Rómát
https://444.hu/2017/02/06/ferenc-papat-tamado-plakatok-leptek-el-romat

A Vatikánnal szomszédos római teret is teljesen befedő plakátokon Ferenc pápa látszik haragos arckifejezéssel. A kép alá római dialektusban és tegeződve írt szöveg azt kérdezi Ferenc pápától, hova lett az irgalmassága, miután "felügyelet alá helyeztél egyházi kongregációkat, eltávolítottál papokat, lefejezted a máltai lovagok rendjét és Szűz Mária ferenceseit, tudomást se vettél bíborosokról".
...
A plakát szövege utal is erre, valamint olyan aktuális eseményekre, mint a Szuverén Máltai Lovagrend nagymesterének közelmúltban történt lemondása. A rend élére Ferenc pápa vatikáni biztost nevezett ki
-----------------------------------------------------

A Máltai Lovagrend a világ leghatalmasabb titkos társasága, ott van a polip feje. A jótékonykodás csak fedötevékenység, álca.

Idáig Ferenc meglehetösen "szuverénül" hagyta benne müködni a nácikat, a mocskos undorító genocid nácikat, de most "belenyúlt a kaptárba", és megpróbálta "kirázni belöle" a nácikat, és csak a saját embereit meghagyni benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr4518128232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jackkola 2017.02.27. 08:22:52

Fuh téged tényleg el akarnak tüntetni, remélem csak a névről. A régi oldal már kartekonynak van nyilvánítva. Sok sikert!
süti beállítások módosítása