Pokolra velük!

Pokolra velük!

Vajon azonos lehet-e a magyar mesevilág Tündér Ilonája a Nagy Babiloni Szajhával?

2016. december 29. - nem_programozhato

magyar_tundervallas1Mit gondol a Tisztelt Olvasó: én ittam most szilveszter közeledtével túl sok jégbort avagy az Ön tisztelt arcára fog ráfagyni a mosoly mire ennek a végére ér?

Orgiákat szervezö kurtizán robbantotta ki a trójai háborút? http://www.ng.hu/Civilizacio/2005/10/Orgiakat_

"Meglepő, és korántsem bizonyosnak tűnő elmélettel állt elő nemrégiben egy korábban Oxfordban is tevékenykedő tudós, aki úgy véli, hogy a görög mitológiából ismert Szép Heléna egykor valóban élt, de nem volt olyan bájos és szeretetreméltó, mint ahogyan azt ma hisszük. Szép Heléna, avagy Trójai Heléna, ahogyan mások nevezték, talán egykor élő személy volt – legalábbis egy újonnan megjelent könyv szerint."

Szép Heléna: istennö vagy szajha

http://mult-kor.hu/cikk.php?id=11223

Mindkettö: istennö és szajha. Nagy babiloni szajha.

https://en.wikipedia.org/wiki/Helen_of_Troy

"Helen of Troy ... was the daughter of Zeus and Leda"

https://en.wikipedia.org/wiki/Tyndareus

"Tyndareus ... was a Spartan king. Tyndareus’ wife Leda was seduced by Zeus"

A görög mitológia szerint Trójai Heléné Tyndariusz spártai király lánya, kinek feleségét elcsábította Zeusz (a Sátán! - lásd Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást), s a frigyböl egy törvénytelen gyermek is született: Szép Heléné alias Helena Tyndarius, a székely-magyar mesevilágból is jól ismert Tündér Ilona.

A kisázsiai (és vélhetöleg sumer) eredetü "tyndar" szóból származik a "tündér" szó is a magyar nyelvben.

De nézzük csak meg még alaposabban, kik is voltak ezek a tündérkék, Bíró Lajos "A magyar tündérvallás" c. 2015-ben megjelent könyvének felhasználásával.

Bíró - eléggé túlszépítve - mindjárt ezzel kezdi a könyvét (6. oldal):

"Számomra a Nagy Istenanya: Boldogasszony, a tündérkirálynö és tündérei létezö, élö és örök szellemi lények, és nem úgy vizsgálom öket, mint az emberi képzelet teremtményeit, vagy mint valami elvont mitológia tárgyait. Söt, nemcsak hiszek bennük, de tudom is, hogy vannak, voltak és lesznek."

Ez mind igaz, és benne Bíró egycsapásra elismeri, uh-oh, hogy a "tündérkirálynöt" ö is egynek tartja a Nagy Istenanyával, másnéven Istárral, a bibliai nagy babiloni szajhával, akit a mai napig a hatalmasok egyköbagoly formában imádnak a Bohemian Grove-ban (lásd A kezdet és a vég: Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig, a Minden út a "szajhához" vezet és Az elpogányosított kereszténység, melytöl még az iszlám is "istenibb" c. írásokat).

14. oldal, "Az extázis istennöje" c. alfejezet:

"A magyarok Nagy Istennöjének több neve is volt (Tündér Ilona, Kebele, Babba stb.), a legismertebb illetve legáltalánosabban használt megszólítása (Nagy) Boldogasszony. De miért nevezték el Boldognak? A szavunk régi alakja bódog volt, ami a bódul, bódít kifejezésekkel van szoros kapcsolatban ... de elrévül, elbájol, varázslatba esik jelentésekkel is állhat..."

A Kübelé v. Kebele nevekböl pedig a kebel (a mellek) szó származik. Kezdünk is "szajhásak", erotikusak lenni.

32. oldal, A hunzák tündérvallásáról c. alfejezet

"A Pakisztán északi hegyvidékén élö hunza népnek sajátos tündérvallása van.

...

Cey-Bert Róbert Gyula is tudósított a Hunza-völgyi tündérhitröl. A gozsarok hite szerint a tündérek szellemei szöke hajú, kékszemü fiatal lányok alakjában jelennek meg. Végtelenül szépek és büvös emberfeletti dolgokra képesek"

Aztán a könyv azt is taglalja, hogyan szokták megidézni ezeket a "náci tündérkéket":

"A sámántánchoz, a tündérek odahívásához és a kommunikációhoz alapvetöen szükséges tényezök a következök: 1. tüz, 2. boróka vagy ruta levele, hajtása és az ebböl nyert füst, 3. különleges zene dobokkal és töröksíppal, 4. vér, általában kecskebak vére, 5. arany és vörös ruha, 6. a sámán tánca"

Nem tehetek róla, de valahogy ismét csak a Bohemian Grove jut eszembe. Mi is kellett eme "náci tündérkék" vagyis a humán-drakó hibrid teremtöi faj megidézéhez: tüz, vér, aranyszínü és vörös ruha, rituális zene ... a hagyomány szemlátomást a mai napig fennmaradt!

Rituálé a Bohemian Grove-ban a köbagollyal a háttérben:

bg

"A hunza tündérhit szerint a tündérek részben egy felsö, külön világban élnek, amelybe átjárást föleg sziklák, barlangok, mindenképpen misztikus helyek biztosítanak"

Ezeket az UFO irodalom mint dimenzionális kapukat v. csillagkapukat ismeri (lásd a Titkolt dolgok: féregjáratok és idöutazás c. írást)

...............................................................................

nem_programozhato, december 29, 2016

Még egy érdekesség ezekröl a sumer-babiloni "szajhás-szexkultuszokról", melyek rejtve mind a mai napig rontják az embereket, de csak kevesen sejtik, milyen meglepö "helyekre" is be lettek a 20. században az illuminátus-sötét hatalom által csempészve. A Szphinxek, obeliszkek és az illuminátus-sátánista Habsburg dinasztia c. írásból:

Az igazság az, hogy az óegyiptomi termékenységi kultuszok eredete is – akárcsak a szfinx-oroszláné - Babilonig megy vissza.
...
Minden út a „hölgyikéhez“, Istár-Szemiramiszhoz vezet! Ö volt ezeknek a szexmániás termékenységi kultuszoknak a megteremtöje Babilonban (s még elötte Sumerben), melyek aztán késöbb átterjedtek Óegyiptomra is, s követöik elkezdték építeni a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszkeket.

Ezen "ishtárista" szex-kultuszok egyikét Dionysos-kultuszként ismeri a történelem, s valójában nem görög az eredete, hanem Kisázsiába (vagy tán egészen Sumerbe) nyúlik vissza.

Bíró Lajos "A magyar tündérvallás" c. könyvének 16. oldalán ezeket írja a Dionysos-kultuszról:

A dobnak az istenanya tiszteletében erotikus jelentése is volt: a dob a nöt, a dobverö a hímvesszöt, az ütemes dobolás pedig a nemi egyesülést jellemzi.
...
Strabón így ír a zenés-táncos Dionysos kultuszról: A fuvolára, a csengök, cimbalmok és dobok lármájára, a kiáltozásra, ujjongásokra és a lábakkal való tombolásra sajátos neveket találtak ki ...
Az extatikus kultuszhoz mámorító italok is tartoztak, elsösorban a bor.

Kevesen tudják, hogy a 20. században az illuminátus-sötét hatalom a Dionysos-kultuszra alapozva hozta létre a popzenét a fiatalság megrontása céljából. A popzene is mindenféle "vad hangszerekre" alapoz, popkoncertjeire pedig jellemzö az ujjongás, lárma, lábakkal való tombolás, italozás, drogozás, erotika, szex-hódolat, szabadosság ... de mindez semmi új, az ókorban már a Dionysos-követök is hódoltak neki.

Apropó, szabadosság! Idézet Bíró könyvének a 20. oldaláról:

Dionüszosz régibb, görögök-elötti neve Szabadiosz volt., melynek latin fordítású változata a Liber Pater (Szabad Atya).

S a sumer eredetü Szabadioszból származnak a magyar nyelvben a "szabad" és "szabados" szavak. Dionüszosz-Szabadioszék márpedig alaposan szabadosak, szexmániásak voltak, déloszi templomuknak romjai például eképpen néznek ki:

Forrás: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Temple_Dionysus_Delos_Stoivadeion,_143495.jpg

dionysos_delos

Még az obeliszkeket is mellözték, teljesen nyílt módon hódoltak a szexualitásnak.

Okkult szexmágia

kundalini1

A szexmágia nem egészen az élvezetekröl szól. De való igaz, hogy egyesek azért , hogy megszerezzenek bizonyos okkult képességeket, hajlamosak elmenni a legvadabb perverzitásokig is. A dolog ösi módszertana föként Istártól származik, viszont ezek a mostani sátánista világvezetök azzal, amit a Bohemian Grove-ban müvelnek, kicsit "túlfeketítették" öt. A valódi Istár bár egyáltalán nem volt szent, inkább gonosz, de annyira borzalmasan gonosz azért mégse, mint amilyennek esetleg a Bohemian Grove-ban müveltek alapján tünhet. A "Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államokig" c. írásból:

„Kultusza magába foglalta a „szakrális prostitúciót“. Uruk nevezetü városa mint a „szent kurvák“ (csak fordítom a wikipédiát – szerzö megj.) városa volt ismert, maga Ishtar pedig mint az „istenek kurtizánja“.

Történelmileg dokumentált tény, hogy az "istenek" prométeuszista-enkista-sátánista csoportja megszállotja volt a szexualitásnak az ókori Sumerben és Indiában is, s erre alapozva alakultak meg késöbb Óegyiptomban is az ámonista termékenységi kultuszok, amelyek fö szimbóluma a férfi nemi szervet szimbolizáló obeliszk lett.

A Vatikánban a Szent-Péter téren is ott található egy hatalmas óegyiptomi obeliszk - de nem kell ahhoz elmenni Rómába, hogy höhö, valaki ezen ókori kultuszok fö szimbólumával találkozzon, lényegében elég, ha ránéz egy jelenkori katolikus vagy református-evangélikus templomnak a tornyára! (aki nem hiszi, vagy nem akarja elhinni, az olvassa el az "Azok a fránya templomtornyok, melyekröl említés sincs a Bibliában" c. írást)

De vissza a lényeghez: vajon miért voltak az annunaki "istenek" annyira megszállotjai a "szakrális szexualitásnak"?

A lényeg a szexuális energia - a kundalini energia - és a pszi-képességek (látnoki képességek) közti összefüggésben rejlik.

https://hu-hu.facebook.com/notes/varga-gábor-locomotor/kundalini-a-kígyózó-energia-és-felébresztése/381000845267436/

"A Kundaliní energiája alapvető evolúciós erő, amely a csakrákon és a vele összefüggő nádikon keresztül fejti ki a hatását. Ha sikerül a Kundalini kígyót felébreszteni és felemelni a csakrákon keresztül, akkor az ember csodás képességek birtokába kerülhet: megnyílik a harmadik szeme, azaz belső látása aktivizálódik,"

Erröl szól az egész, a "harmadik szem" (a tobozmirigy) aktiválásáról, amely a látnoki képességek megszerzéséhez vezet ill. ezen "isteni" képességek még további fejlesztéséröl.

(lásd: Látnoki képességek, halálközi élmények ... tobozmirigy c. írást)

The Cosmos, Life and Evolution: The Path of the Kundalini http://www.enkiptahsatya.com/2...alini.html

It is interesting to note that the kundalinic energy is identical to sexual energy. Orgasm is vital for the rising of our Sacred Serpent.
A kundalini energia azonos a szexuális energiával. A "kundalini kígyó" elöhívásának fö metódusa a gerincben az orgazmus.

----------------------------------------------

egy vendég, január 01, 2017

A szexuális energia leginkább a nukleáris energiához hasonlítható, de nemcsak az intenzitásban és érzékenységben.

Akárcsak a rosszul felhasznált nukleáris energia (atombombák), a rosszul felhasznált szexuális energia is pusztítást végezhet: a pszichében. Erre már az ókori Indiában is rájöttek, és külön metodológia alakult ki a kundalini "biztonságos módon" való felébresztésére

https://hu-hu.facebook.com/notes/varga-gábor-locomotor/kundalini-a-kígyózó-energia-és-felébresztése/381000845267436/

A kundalíni a gyökér-csakránál található, vagyis a gerincoszlop legalján.
...
Senkinek sem szabad kísérletezni vele anélkül, hogy meghatározott tanítást kapott volna egy hozzáértő tanítótól, mert nagyon veszélyes.
...
De a lélekben, szellemben is okozhat nagyon komoly sérüléseket. Minden negatív tulajdonságot felerősíthet az ember természetében: szörnyűre, torzra növekedhet a becsvágy, a hatalom és pénz iránti szenvedély, és az élvezetek, a szex hajhászása. Ugyanakkor az értelmi képességek is megerősödnek, ami rossz irányba segíti a személyiség további torzulását.

----------------------------------------------

Valószínüleg még maguk az "istenek" se tudták kellöen kezelni azt a helyzetet, amikor a kundalini teljesen aktiválódott bennük, s ki tudja, tán ettöl vált a "sátán és a szajha" annyira gonosszá, rosszmájuvá, empátia nélkülivé stb. S lehet hogy emiatt tiltja Jahve annyira a követöinek a szexmániát, a szexualitással való túlzott kísérletezsét?

-----------------------------------------------------------

egy vendég, január 01, 2017

A "harmadik szem" megnyitásának két fö módja van:

1. Szexuális (kundalini felébresztése)
2. Extrém szenvedés okozása

S az egyik lélekölöbb lehet mint a másik ... Mondani se kell, ezek a szörnyetegek, akik a Bohemian Grove-ba járnak, gyakran a másodikat alkalmazzák, vagy pedig a kettö "kombinációját", traumatikus perverz szexualitást (szexualitás + szenvedés kombinációját) ... gyakran még a saját gyerekeiken is!!

Mint ahogy itt is írja:

Sátánista elmagyarázza a szodómia rítusait
(Satanist Explains the Rites of Sodomy)
https://www.henrymakow.com/aloysius.html

When initiating children, the Alpha Lodge maintains: the younger the better, for a number of reasons I won't go into. Our methodology is that the child is deprived of food and sleep for days. Depending on how they react, sometimes beatings are employed. Occasionally the child is made to take part in sacrifices. The key is in the trauma: the complete destruction of the inner spirit. Then at the propitious moment the child's third eye is opened so as to completely resocialize them and open their psychic abilities.
Gyerekek beavatásánál az Alfa (szabadkömüves) páholyokba a következö az elv: minél fiatalabb a gyerek, annál jobb! A gyereket elöször napokig éheztetik és nem engedik aludni. Attól függöen, hogyan reagál, néha még meg is verik. Vagy végignézetik vele egy ember feláldozását. A kulcs a sikerhez a lehetö legnagyobb (lelki) trauma okozása, ami lényegében tönkreteszi a lelkét, viszont ekkor jön el az a pillanat is, amikor megnyílik a gyerek harmadik szeme (ezentúl látnoki képességei lesznek)

Megnyitják a harmadik szemét, de tönkreteszik a lelkét ... ilyen a "náci" (sátánista) hozzáállás a dologhoz

----------------------------------------------------------
egy vendég, január 01, 2017
Valószínüleg még maguk az "istenek" se tudták kellöen kezelni azt a helyzetet, amikor a kundalini teljesen aktiválódott bennük, s ki tudja, tán ettöl vált a "sátán és a szajha" annyira gonosszá, rosszmájuvá, empátia nélkülivé stb. S lehet hogy emiatt tiltja Jahve annyira a követöinek a szexmániát, a szexualitással való túlzott kísérletezsét?
S kezditek már érteni, miért nem hajlandó bevenni Jahve a 144 000 kiválasztott közé csak olyanokat, akik szüzek? Csak olyakat, akik kerülték a szexualitással való "kísérletezést"?

A szexualitás a "kulcs".

http://biblia.hit.hu/bible/21/REV/14/4#v4

Jelenések 14

3
És énekelnek vala mintegy új éneket a királyiszék előtt, és a négy lelkes állat előtt és a Vének előtt; és senki meg nem tanulhatja vala azt az éneket, csak a száz negyvennégy ezer, akik áron vétettek meg a földről. 4
Ezek azok, akik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szűzek. Ezek azok, akik követik a Bárányt, valahová megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a Báránynak zsengéiül.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr318128224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kevehun 2020.09.29. 15:01:21

annak van atirva; az egesz europa tort-enelem kamu, a kozepenek nincs torteneleme a periferiank van lasd Fomenkot https://szkitia.blog.hu/2020/07/16/anatolij_fomenko_uj_kronologia_578
süti beállítások módosítása