Pokolra velük!

Pokolra velük!

Golenya videó

2020. június 15. - nem_programozhato

Egy figyelemreméltó videó a magyarországi Madam Blavatskytól, Golenya Ágnestöl.

https://golenya-agnes.hu/ajanlo/hirlevel-archivum/643-mi-nem-

Aki nem egészen érti, miröl van benne szó, annak ajánlatos a Montauk projekten dolgozó tudósok csillagkapuk nyitása mellett a teremtés kulcsaival is "játszadoztak" c. írás. Golenya tevékenysége tiszteletre méltó, de sajnos az emberiség spontán felemelkedése, magasabb tudati szintre emelkedése nem fog

bekövetkezni soha. Fájó szívvel, majdhogynem pityeregve kell, hogy ezt tudtotokra adjam. A Jelenések könyvében leírt szörnyüségek fognak kijátszódni.  "Aztán a vég, mikor átadja az országot az Istennek és Atyának; amikor eltöröl minden birodalmat és minden hatalmat és erőt." /1 Korintusi levél 15:24/ Ekkor fog kezdödni a jézusi ezer éves királyság, melyben a jézus-jahve erök végérvényesen úrrá lesznek a világot jelenleg uraló bukott angyali erök felett. Az új világnak kapuja pedig, melyben már "eltörölve lesz minden birodalom, hatalom  és erö", már csak a jól megítélt lelkek számára fog nyitva állni. Káin eröszakos magja, mely a sátántól van, az "aratás" után fokozatosan eltávolíttatik. A békések fogják örökölni a földet.

A világ jelenlegi vezetöi reménytelenek, vakon lázadnak az "isteni hatalom" ellen, és nem tudják, hogy mit cselekszenek!

Feltünt nektek nemrég az alábbi gunyoros hír, melyet szinte az egész világsajtó lehozott?

Elpusztult Hitler „kedvenc állata”, aki túlélte a II. világháborút is https://www.hirstart.hu/hk/20200523_elpusztult_a_vilag_legizgalmasabb_eletet_elo_aligatora

https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/elpusztult-a-moszkvai-allatkert-aligatora-amelyik-tulelte-a-ii-vilaghaborut-is/ddnr6ph?utm_source=hirstart&utm_medium=hirstart&utm_campaign=hirstart

Elpusztult a Saturn nevű aligátor, aki túlélte Berlin bombázását a II. világháború során, és akit sokáig Adolf Hitlerrel és a nácikkal is hírbe hoztak. A nagyjából 84 éves aligátor a moszkvai állatkertben hunyt el

-----------------------------------------

Nem, Szaturn (aka a biblia Istene) nem hunyt el, hanem még mindig él, lévén örökéletü, s nem egy krokodil, hanem egy kozmikus humanoid, s kétlem, hogy vevö lenne az efféle humorra!smilies/cry.gif Bár az igaz, hogy az "isteni hatalommal", pontosabban mondva annal bukott angyali komponenesével Hitler és a nácik kapcsolatban álltak, mint ahogy az is, hogy a horogkereszt kozmikus eredetü és a teremtöink egyik fö szimbóluma.

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, június 15, 2020
A világ jelenlegi vezetöi FASZOK, bocsánat, obeliszkek! Mást egyszerüen nem tudok róluk mondani. Az obeliszkek és templomtornyok egyébként tényleg a f++t szimbolizálják, az obeliszk a földi bukott háttérhatalom fö szimbóluma, kereszténynek hitt "templomaink" pedig igazából szakrális geometrikus alakzatokkal és az obeliszket(f++t) szimbolizáló templomtornyokkal ellátott kabbalista-sátánista szentélyek, melyeket a szabadkömüvesség elöde, a templomos lovagrend kezdett el réges-rég építgetni. Már ezzel is a "vén krokodil" orra alá szerettek borsot törni.

De egyszer az öregkorú türelme el fog fogyni. Ö még mindig él, de a világ vezetöi lehet, már sokáig nem fognak. Lehet, hogy rövidebb életüek lesznek, mint most bármelyikük is gondolná. Jobb ha olvassák Énok könyvét, mert lassan közeleg az idö ...

  • report abuse
  • +0
  • vote down
  • vote up
... Írta: nem_programozhato, június 15, 2020
Eredetileg az ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain c. írás alá írtam:

Énok könyve a hatalmasok sorsáról a végidökben, vagyis ezek sorsáról, akikröl fentebb értekeztem!

http://churchofgod.hu/content.php?act=enok1

(Szellemek Ura = Jahve, Emberfia = Jézus)

46:4. És az Emberfia, akit láttál, kiveti majd a királyokat és a hatalmasakat kényelmes székeikből [és az erőseket trónjaikból]. Megszünteti az erősek uralmát, és fogait töri a bűnösöknek.

46:5. És ő az, aki le fogja majd vetni a királyokat a trónjaikról és országlásukból. Mert azok nem magasztalják fel Őt, és azt sem ismerik el alázattal, hogy honnan kapták a hatalmukat.

(valójában lázadnak ellene, minden a sátánt és az NWO-t szolgálják!)

46:7. Mert ezek azok, akik a mennyek csillagait bírálják [és kezüket a Magasságos ellen emelik], és a földet tapossák, és azon laknak. Minden cselekedetük igazságtalanságról tanúskodik, és erejük a gazdagságukban van.És a hitük pedig olyan istenekben, melyeket saját kezeikkel csináltak, miközben megtagadják a Szellemek Urának nevét.

...

48:8. Azokban a napokban elborul majd a föld királyainak arca, s a földet birtokoló erőseké, a kezük munkái miatt, mert gyötrelmük és büntetésük napján nem lesznek képesek megmenteni magukat.

48:9. És a választottaim kezébe adom őket: Mint pelyva a tűzben, úgy fognak felégni a szentségesek arca előtt. Mint ólom a vízben, úgy merülnek el az igazak színe előtt, s nyomuk sem marad többé.

53:4. És megkérdeztem a Békesség Angyalát, aki velem tartott: ‘Kik számára készítik elő ezeket az eszközöket?

53:55. És ezt válaszolta: „A királyok és a föld hatalmasai számára készítik elő ezeket az eszközöket, hogy ezek által vesszenek el.”

(54:2). És oda vezették a királyokat és a hatalmasokat, és ebbe a mély völgybe hajították őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://pokolraveluk.blog.hu/api/trackback/id/tr9218128334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása